Πρόκειται για το all day στέκι στην καρδιά της Καστοριάς, σταθερή αξία στην επιλογή διασκέδασης, που όλοι γίνονται μια παρέα και μαζί δημιουργούν τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Αυτό είναι το Stardust, με τους φιλικούς οικοδεσπότες του να σας περιμένουν από νωρίς το πρωί για την πρώτη καλημέρα, μέχρι αργά το βράδυ για την τελευταία μπύρα.

 

 

Το Stardust θα το βρείτε ανοιχτό από τις 09:30 το πρωί να μοσχοβολάει καφέ, με τραπεζάκια δίπλα στη λίμνη για τους καλοκαιρινούς μήνες του χρόνου, μέχρι αργά το βράδυ, με τα δύο μπαρ στα δύο επίπεδα, γεμάτα από θαμώνες να απολαμβάνουν τις μουσικές επιλογές των δημοφιλών dj που φιλοξενούνται στον χώρο. Φυσικά, δε λείπουν και οι νόστιμες γευστικές επιλογές από τον κατάλογό τους.

Ένα ακόμα στοιχείο που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι από τη μία μπορεί να έχετε αποφασίσει να βγείτε για μια παγωμένη μπύρα Heineken βαρέλι, Heineken, Άλφα, Fischer, Sol, Amstel, Μηλοκλεφτη και ξαφνικά να βρεθείτε να χορεύετε. Ένα ξεχωριστό fusion από soul, funky, rock και indie ήχους έχει δημιουργήσει τη μοναδική μουσική του ταυτότητά.

Περιοχή
Καστοριά

Διεύθυνση
Μεγάλου Αλεξάνδρου 57