Σε έναν χώρο που θυμίζει σκηνικό από ταινία εποχής, γεμάτο χρώματα, αρώματα και ιδιαίτερη διακόσμηση, οι κάτοικοι των Σερρών έχουν βρει το αγαπημένο τους στέκι. Ο λόγος για το Μπρίκι, το οποίο δημιουργήθηκε με μεράκι και αγάπη από τους ιδιοκτήτες του στην καρδιά της πόλης και αποτελεί έναν ιδανικό και ατμοσφαιρικό προορισμό για all day έξοδο.

Στον συγκεκριμένο χώρο μπορεί κανείς να βρεθεί τη μία στιγμή να απολαμβάνει τον καφέ του ή το ρόφημά του παρέα με λαχταριστό brunch, την άλλη να απολαμβάνει κάποιο από τα πιάτα του μενού, όπως club sandwiches, toasts, burgers, κοτομπουκιές, ποικιλίες λουκάνικων, αλλαντικών και τυριών και την άλλη να απολαμβάνει μια δροσερή μπύρα, όπως Νύμφη, Mάμος, Άμστελ Kargo και Sol.

Μη χάσετε τα Live Dj Sets, με djs που έρχονται από το εξωτερικό και μας προσφέρουν τα πιο αξέχαστα parties. Τις ημέρες που δεν έχει κάποιο live, στα ηχεία ακούμε soul, reggae και funk μουσική.

Και επειδή το Μπρίκι έχει και καλλιτεχνικό χαρακτήρα, φιλοξενεί κατά καιρούς εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και πολλά ακόμα καλλιτεχνικά δρώμενα, για τα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε και από τη σελίδα τους στο facebook.

Περιοχή
Θέμιδος 14, Σέρρες