Τα Γρεβενά τα γνωρίσαμε και τα αγαπήσαμε μέσα από ένα café-bar που μαζεύει κόσμο από όλη την Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο, γιατί με τον χαρακτήρα του, τις δράσεις του, την αυθεντικότητά του και την αποστροφή σε κάθε τι συμβατικό ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλα τα άλλα. Το Fuit art cafe θα το έχετε ακούσει σίγουρα για τα απίθανα live που διοργανώνει και από τα οποία πέρασαν πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες, ανάμεσά τους η Ματούλα Ζαμάνη, ο Δημήτρης Πουλικάκος και πολλοί άλλοι.

Αλλά θα το έχετε ακούσει και για τις κινηματογραφικές προβολές, ομιλίες και διαλέξεις, workshop μουσικών οργάνων, θεατρικά δρώμενα, φωτογραφικές εκθέσεις, βιβλιοπαρουσιάσεις, αθλητικά δρώμενα με ομάδες αστέγων, συναθροίσεις συλλογικοτήτων, γκράφιτι και τέχνη του δρόμου, εθελοντικές δράσεις αλληλεγγύης κτλ. που διοργανώνει επίσης. Μάλιστα, ο χώρος χρησιμοποιήθηκε και για μέρος των γυρισμάτων του συγκροτήματος Pindos Atletico και των Baildsa.

Και για τους βιβλιόφιλους, υπάρχει μια μικρή βιβλιοθήκη, γεμάτη με βιβλία πλούσιου περιεχομένου, για να διαβάσετε παρέα με τον καφέ σας. Και μην ξεχάσετε ότι μπορείτε να φέρετε μαζί σας και το κατοικίδιό σας, αφού εδώ είναι και pet friendly μέρος!

Σήμα κατατεθέν του μαγαζιού είναι η χειροποίητη ψημένη ρακή Αμοργού και φυσικά η μεγάλη ποικιλία σε μπύρες που διαθέτει. Νύμφη, Άλφα βαρέλι, Μηλοκλέφτης είναι οι δικές μας αγαπημένες. Από έναν τέτοιο χώρο δεν θα μπορούσε να λείπει και η ψαγμένη ξένη μουσική όλων των ειδών.

Περιοχή
Ηλία Φάσσα 2, Γρεβενά