Απέχει μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και είναι ο ιδανικός προορισμός για τις δροσερές μέρες του καλοκαιριού. Στο Φλου Café-Bar περνάνε καλά και οι μεγάλοι, αλλά και οι μικροί του φίλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εδώ ο χρόνος κυλάει χαλαρά, αφήνουμε πίσω τις έγνοιες και απλώς χαλαρώνουμε.

Στον χώρο του ερχόμαστε από το πρωί για καλό καφέ και ευφάνταστα ροφήματα, συνεχίζουμε με εκλεκτές προτάσεις για φαγητό και τελειώνουμε τη μέρα μας με απολαυστική μπύρα Νύμφη, Heineken, Fischer, Sol, Άμστελ, Άλφα, Amstel Radler lemon. Και φυσικά κάνουμε τις βουτιές μας στα καταγάλανα νερά για ανάσες δροσιάς. Parties με ελληνική και ξένη μουσική ανεβάζουν τη διάθεση στα ύψη. Βέβαια, για να μην αφήσουν κανέναν επισκέπτη τους παραπονεμένο, διαθέτουν φουσκωτά, τραμπολίνα και πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους μικρούς της παρέας.

Και αν θέλετε το ιδανικό μέρος για να διοργανώσετε το πάρτι σας ή όποια άλλη σημαντική εκδήλωση της ζωής σας, τότε το Φλου Café-Bar είναι η καλύτερη πρόταση. Με επαγγελματισμό και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό διοργανώνει κάθε εκδήλωση με απόλυτη επιτυχία.

Περιοχή
Κουντουριώτου 149, Νέοι Επιβάτες