Ένας εντυπωσιακός εξωτικός κήπος στην καρδιά της Τούμπας μάς μεταφέρει μακριά από την πόλη σε μέρη τροπικά. Επιβλητικά φυτά, boho φωτιστικά, το ξύλο να κυριαρχεί στη διακόσμηση και όλα μαζί να συνθέτουν ένα σκηνικό που θα σας μαγέψει από την πρώτη στιγμή. Πρόκειται για την όμορφη Pimpinella, με την φιλόξενη ομάδα της να μας κρατάει συντροφιά από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ.

Το πρωί αν έχετε όρεξη για βασιλικό πρωινό και εκλεκτής ποιότητας καφέ, τότε θα είναι η πρώτη σας επιλογή. Πρώτη σας επιλογή θα είναι και για gourmet φαγητό, το οποίο φτιάχνεται με φρέσκα και αγνά υλικά από εξειδικευμένο chef. Όταν σουρουπώσει, ανοίξτε μια δροσερή μπύρα Fischer, Heineken, Erdinger, Sol, Heineken 0.0, Amstel Radler, Strongbow και απολαύστε τις γοητευτικές βραδιές με live σαξόφωνο.

Και για εσάς που θέλετε το κάτι διαφορετικό, μπορείτε να απολαύσετε αρωματικούς ναργιλέδες, σε μια ποικιλία από ποιοτικές γεύσεις. Ρωτήστε το καλά ενημερωμένο προσωπικό τους να σας προτείνει τον κατάλληλο, αν δεν ξέρετε τι να διαλέξετε, και πάντα με βάση τις γευστικές σας προτιμήσεις.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γρηγορίου Λαμπράκη 195