Στο συγκεκριμένο café-bar έχουμε ζήσει τις πιο όμορφες παρεΐστικες στιγμές μας, γελάσαμε, παίξαμε ατελείωτες ώρες, γευτήκαμε νόστιμα φαγητά, είδαμε τους αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας. Στο Monopolyo στην Τούμπα και στην Καλαμαριά έχουμε δημιουργήσει αναμνήσεις που δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ και σίγουρα όταν τις αναπολούμε θα έρχονται στο μυαλό μας οι καλύτερες εικόνες. Φυσικά είναι εκεί και μας περιμένει για ακόμα περισσότερες.

Το πρωί μάς περιμένει για εκλεκτό καφέ και μοναδικό πρωινό, με τη μέρα να ξεκινάει δυναμικά. Για lunch break έχει να μας προτείνει μια ποικιλία από γευστικότατα πιάτα. Burgers, pizza, pasta, σαλάτες, tortillas, club sandwiches, προτάσεις για μπύρα, ποτό, κρασί, γλυκά και πολλά ακόμα που θα τα ανακαλύψετε στο πλούσιο μενού τους. Το βράδυ ανοίγουμε την αγαπημένη μας μπύρα, ακούμε αγαπημένα μουσικά κομμάτια και η μέρα κλείνει ιδανικά. Νύμφη, Heineken Βαρέλι, Άμστελ, Amstel Radler, Άλφα, Fischer, Sol, Mac Farland, Erdinger, Heineken 0.0, Μηλοκλέφτης, Μηλοκλέφτης Κεράσι είναι οι δικές μας αγαπημένες και δεν τις αλλάζουμε.

Ελάτε με την παρέα σας και απολαύστε μια ποικιλία από επιτραπέζια και ηλεκτρονικά παιχνίδια, μπιλιάρδο, darts για να λιώσετε με τις ώρες. Ο προορισμός είναι ένας για τους fans των παιχνιδιών.

Περιοχή
Ανατολικά

Διευθύνσεις
Γρηγορίου Λαμπράκη 193, Τούμπα | Τ: 2310902021
Νικολάου Πλαστήρα 51, Καλαμαριά | Τ: 231 045 0424