Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις της σοκολάτας. Το Σοκολατομπισκοτόσπιτο θα σας μυήσει στον μαγικό κόσμο της σοκολάτας και μαζί του θα γίνετε πάλι παιδιά. Από τις 10/2/2020 μέχρι τις 30/4/2020 ένας σοκολατοπαράδεισος περιμένει να τον ανακαλύψετε. Εδώ μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα σας γλυκά και να ζήσετε κάποιες γευστικές δοκιμές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του πιο νόστιμου σπιτιού.

Τα Tony’s Chocolonely στο Σοκολατομπισκοτόσπιτο

Τα Tony’s Chocolonely δημιουργήθηκαν για να εναντιωθούν στην εκμετάλλευση των παραγωγών που βρίσκονται στο πρώτο στάδιο της συλλογής των κόκκων κακάο και να αλλάξουν ριζικά αυτό το καθεστώς. Το 2005 λάνσαραν την πρώτη 100% slave free σοκολάτα γάλακτος με το περίτεχνο κόκκινο περιτύλιγμα και από τότε δεν έχουν σταματήσει λεπτό τον σοκολατένιο αγώνα τους.

Η αλυσίδα που σπάει εμφανίζεται ανάγλυφη πάνω στις σοκολάτες Tony’s και αποτυπώνει την αποστολή τους: «Να σπάσουμε τα δεσμά της εκμετάλλευσης και της σκλαβιάς στη βιομηχανία παραγωγής κακάο».

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Σοκολατομπισκοτόσπιτο

Milk chocolate 32%

Milk Chocolate almond honey nougat

Milk 32% caramel sea salt

Extra dark chocolate 70%

Υγείας με 51% κακάο, αμύγδαλο και θαλασσινό αλάτι

Γάλακτος 32% με φουντούκι