Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί του Wine Law μάς δίνουν την ευκαιρία για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Στην Ίωνος Δραγούμη, ένας ατμοσφαιρικός χώρος μάς υποδέχεται με μια τεράστια ποικιλία ετικετών και προτάσεων για να επιλέξουμε, αλλά και για να δοκιμάσουμε.  Η αγάπη και η φροντίδα για το καλό κρασί προσκαλεί κάθε οινόφιλο να πειραματιστεί με ποικιλίες και γεύσεις.

Αυτή τη φορά το Wine Law τραβάει τα βλέμματα και πάλι επάνω του, αλλά όχι για τις ποικιλίες σε κρασί που διαθέτει, αλλά για την ιδιαίτερη συλλογή whisky, εμπνευσμένα από τη δημοφιλή σειρά Game of Thrones.

Η limited edition σειρά single malt Scotch whisky του Game Of Thrones ήρθε στο Wine Law

Για να γιορτάσουν την όγδοη και τελευταία σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλούς τηλεοπτικής παραγωγής του Game of Thrones, η Diageo και η HBO παρουσιάζουν μια συλλογή single malt Scotch whisky εμπνευσμένα από την εν λόγω σειρά. Κάθε ένα από αυτά τα οκτώ ουίσκι ταυτίζεται με έναν από τους εμβληματικούς Οίκους του Westeros, καθώς και με τη Νυχτερινή Φρουρά, προσφέροντας μια αυθεντική γεύση των Επτά Βασιλείων.

Κάθε ένα αποστακτήριο, από την απαράμιλλη ποικιλία που διαθέτει η Diageo, διασκορπισμένα στη Σκωτία, όπως και τα βασίλεια στο Westeros, παράγει ένα ιδιαίτερο απόσταγμα με τα χαρακτηριστικά του terroir της κάθε περιοχής. Αυτό το στοιχείο, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία της συλλογής, με κάθε ένα από τα οκτώ single malt ουίσκι να συνδέεται με έναν Οίκο, μέσα από μια αυθεντική ιστορία. Είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε ολόκληρη τη συλλογή και των οκτώ Game of Thrones Single Malt Scotch whisky, είτε να αποκτήσετε μόνο το ουίσκι που αντιπροσωπεύει τον αγαπημένο σας Οίκο από τη σειρά, φροντίστε να εξασφαλίσετε μια φιάλη προτού εξαντληθούν.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ίωνος Δραγούμη 19

Τηλέφωνο
2310567236