Από τις 23 Μαρτίου και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα οργανώνονται μυστικές προβολές ταινιών διανομής της Feelgood Entertainment στον κινηματογράφο CINEPLEXX ONE SALONICA και οι θεατές θα καλούνται μέσα από στοιχεία που θα τους δίνουμε μέσω των social media να ανακαλύπτουν τον τίτλο της ταινίας που πρόκειται να δουν.

Και ποιο είναι το μενού των Mystery Movie Nights;

Ταινίες πρώτης προβολής, πρεμιέρες στουντιακών ταινιών, προβολές ταινιών που δεν βγήκαν ποτέ στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά και ταινιών που αγαπήσαμε και θέλουμε να ξαναδούμε, συζητήσεις με ηθοποιούς και σκηνοθέτες, και πολλά άλλα!

Όλοι οι θεατές θα φεύγουν με κάποιο μοναδικό αναμνηστικό, συλλεκτικό δωράκι το οποίο καλό είναι να κρατήσουν γιατί ποιος ξέρει τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον για τους πιστούς θεατές των μυστικών κινηματογραφικών προβολών που στόχο έχουν να νιώσουμε όσο πιο feelgood μπορούμε.

Ραντεβού την Πέμπτη 23 Μαρτίου, λοιπόν, στον κινηματογράφο CINEPLEXX ONE SALONICA για το πρώτο mystery movie night. Για αρχή μια μεγάλη πρεμιέρα έρχεται, μια θεαματική περιπέτεια φαντασίας εγκαινιάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη νέα κινηματογραφική συνήθεια.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Feelgood Entertainment και του CINEPLEXX ONE SALONICA για στοιχεία και κλείστε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.
Ραντεβού στα Mystery Movie Nights!