Κανένα φαγητό δεν είναι αρκετά νόστιμο, όταν ξέρεις ότι κάποιο παιδί το στερείται. Καμία μαγειρική τεχνική δεν είναι αρκετά άρτια, όταν δεν καταλήγει στην αγάπη. Κανένα κόμικ βιβλίο μαγειρικής δεν είναι τόσο ξεχωριστό, όσο αυτό.

Δεκαέξι σπουδαίοι άνθρωποι και σεφ, χάρισαν ο καθένας από μία συνταγή. Δεκαέξι συνταγές, αλμυρές και γλυκές, απλές και σύνθετες συνέθεσαν ένα μοναδικό βιβλίο μαγειρικής.

Οι ήρωες του βιβλίου είναι παιδιά με σπουδαία ταλέντα, που αποτέλεσαν έμπνευση για τον δημιουργό κόμικ Σταύρο Κιουτσιούκη που επιμελήθηκε το σενάριο και την εικονογράφηση.
Σκοπός, να προσφέρουμε την υποστήριξη μας στα Παιδικά Χωριά SOS Eλλάδος, καθώς όλα τα έσοδα της εμπνεύστριας και όλων των σεφ, θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στην «αγκαλιά» του Οργανισμού.

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο από τις εκδόσεις Ένατη Διάσταση και ο συντονισμός της δράσης έγινε από την Λιουντμίλα Μελίνα Κωνσταντινίδη.

 

Συμμετέχουν οι chef: Ο Ηλίας Μαμαλάκης, ο Ιάκωβoς Απέργης, o Στέλιος Παρλιάρος, ο Διονύσης Αλέρτας, Κώστας Κωβαίος, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο Φίλιππος Μπαντής, ο Ρήγας Ρηγόπουλος, ο Νικός Γαϊτάνος, ο Βασίλης Τσίογκας, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνη, ο Παύλος Σάφτης, ο Αντώνης Κουρκούτας, ο Κώστας Αραμπατζής, ο Vital Hyka και ο Μάνος Δημητρούλης. Μέγας Χορηγός η εταιρεία Global Foods.

Μάθετε περισσότερα στο xortastemetinpsixisas.gr.