Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, το Ολυμπιακό Μουσείο-Protergia διοργανώνει το 1ο “Family Olympics” & “Family Run+Fun” και μας καλεί να βάλουμε όλη μας την ενέργεια και να ζήσουμε μαζί… μια μαγική «Ολυμπιακή Εμπειρία»!…  Η διοργάνωση που συμπορεύεται με τους στόχους της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού “Be Active” και του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Ειρήνης 2018, θα μεταμορφώσει τη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης σε ένα δυναμικό πεδίο εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων για όλη την οικογένεια!

Σας περιμένουμε από τις 17.00 στο »Family Olympics» που θα υλοποιηθεί στον Κήπο της Μεσογείου» και στον »Κήπο των Γλυπτών» της νέας παραλίας, ακριβώς απέναντι από τους Ναυταθλητικούς Ομίλους (ΙΟΘ,ΟΦΘ) όπου παρέα με τους αθλητικούς συλλόγους, αθλητές και προπονητές της  πόλης μας, θα γνωρίσουμε παλιά και νέα Ολυμπιακά αθλήματα.

Στη συνέχεια, στις 20.00 ακολουθεί το “Family Run”, μια διαδρομή για οικογένειες μήκους 1,5χλμ., με αφετηρία τον ίδιο χώρο (ΙΟΘ,ΟΦΘ) και με τερματισμό στο γλυπτό “Ομπρέλες” του Ζογγολόπουλου. Ένας ευχάριστος παραλιακός περίπατος όπου επιβραβεύουμε τη συμμετοχή και στέλνουμε το μήνυμα της ημέρας που είναι αφιερωμένη στη χαρά της κίνησης και στην αξία της άθλησης ως τρόπου ζωής και αρμονικής συνύπαρξης.

Και επειδή οι εκπλήξεις της ημέρας συνεχίζονται… η διοργάνωση ολοκληρώνεται με το “Family Fun” μια ανοικτή για όλους μουσική εκδήλωση, μπροστά στο άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου που υπόσχεται να χαρίσει άφθονο κέφι και χορό!

Οι δράσεις υλοποιούνται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο εορτασμός της ημέρας πραγματοποιείται με την ενέργεια που χαρίζει ο Ονομαστικός Χορηγός του Ολυμπιακού μας Μουσείου και Χρυσός Χορηγός της Δράσης “Sports+Peace”, η εταιρία PROTERGIA.

 

info

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

»Family Olympics»  –  Κήπος των γλυπτών και Κήπος της Μεσογείου, Νέα παραλία
Ώρες 17:00-19:30

»Family Run»  –  Αφετηρία: Ναυταθλητικοί Όμιλοι (Ο.Φ.Θ.- Ι.Ο.Θ.)
Ώρα 20:00

»Family Fun» –  Άγαλμα Μεγ. Αλεξάνδρου
Ώρα 21:00

 

M: pr@olympicmuseum
T: 2310 968531

 

Τρέχουμε μαζί. Τρέχουμε με ενέργεια!
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στην πρώτη Ολυμπιακή γιορτή για την οικογένεια!

 

Η κεντρική φωτογραφία ανακτήθηκε από το Twitter

 

 

 

 

Επικαιρότητα Θέματα Δράσεις City Report