Το Apallou αλλάζει σελίδα στο μενού και την cocktail list του κρατώντας, όμως, σταθερό τον χαρακτήρα και το στυλ του, το οποίο μένει αναλλοίωτο 17 συναπτά έτη. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. 

Μας συστήνει νέες, πρωτοποριακές γευστικές επιλογές και εντυπωσιακά cocktails που θα δώσουν ένταση στις εξόδους σας. Μία νέα εποχή ξεκίνησε από τις 23 Νοεμβρίου στο Apallou, όπου και παρουσίασε επίσημα το νέο μενού και τη νέα λίστα cocktail.

Γευστικές εκρήξεις 

Έγινε ένα «πάντρεμα» απλών αλλά και πιο εκλεκτών υλικών, ώστε να βγει ένα άκρως γευστικό αποτέλεσμα. Στον κατάλογο του Apallou ξεχωρίζει ο Τόνος Τατάκι –σαλάτα βιολογικής κινόα με pesto βασιλικού και ελληνικό τσιμιτσούρι-, τα Φρέσκα Όστρακα και το Κριθαρότο γαρίδας είναι πιάτα που θα εντυπωσιάσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, ενώ το Κους-κους Μανιταριών θα σας μείνει αξέχαστο.

Η cocktail list κρύβει μία μικρή αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρουσα ιστορία από πίσω. Το Apallou θέλοντας να δώσει έναν διαχρονικό χαρακτήρα στα cocktail, επέλεξε να τα «βαφτίσει» με τέτοιο τρόπο ώστε να σχετίζονται με τον χρόνο. Chronos, Apogevma, Timelapse, Unlimited, Fast Forward, Eternal, Time Cure. Ανακάλυψε τα όλα και διάλεξε το αγαπημένο σου. Στο Apallou, ο χρόνος είναι με το μέρος σου. Κάθε στιγμή αξίζει!