Το νέο e-shop της Triumph Lingerie είναι εδώ ολόφρεσκο, με νέο look & feel, έτοιμο να προσφέρει μια αναβaθμισμένη εμπειρία e-shopping σε όλους. Το νέο official site https://triumpheshop.gr  μας καλεί να το επισκεφθούμε και να το ανακαλύψουμε για να βρούμε ευκολότερα, και πιο γρήγορα τα εσώρουχα, τα homewear και τα leisurewear των brands Triumph & sloggi.

H τεχνολογική και αισθητική αναβάθμιση είναι εμφανής από το πρώτο κλικ, ενώ η πλοήγηση και η συνολική εμπειρία του χρήστη είναι πιο απολαυστική και πιο fun από ποτέ. Η φρέσκια αισθητική, το responsive design και το φιλικό περιβάλλον για οποιαδήποτε «έξυπνη» φορητή συσκευή (mobile & tablet friendly) κάνουν κάθε e-αγορά μια fun online εμπειρία. Οι επισκέπτες της σελίδας μπορούν τώρα να κάνουν πιο εύκολα αναζήτηση των προϊόντων Triumph & sloggi που τους ενδιαφέρουν, να βρουν πιο γρήγορα πληροφορίες για κάθε προϊόν και να χαζέψουν τα διαθέσιμα είδη με βάση το είδος, το μέγεθος και το χρώμα, ώστε να παραγγείλουν εύκολα και με ασφάλεια τα προϊόντα που επιθυμούν.

Στη Homepage, κάθε μήνα μπορούν να μαθαίνουν πρώτοι τις νέες καμπάνιες, τις συνεργασίες και τις καινοτομίες των αγαπημένων τους brands. Ακόμα, μπορούν να βρουν τις διευθύνσεις των φυσικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν και τη δυνατότητα εγγραφής στο newsletter της εταιρείας για να μαθαίνουν πρώτοι νέα και προσφορές.

Το νέο https://triumpheshop.gr/ είναι εδώ, έτοιμο να σε υποδεχτεί με ατελείωτο browsing και ένα upgraded shopping experience που θα λατρέψεις!