Οι βραδιές του φετινού καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη στολίζονται με εικόνες και μελωδίες στο Hyatt Regency Thessaloniki, το μοναδικό City Resort της πόλης.

Οι καλοκαιρινές εμπειρίες αρχίζουν με τις Νύχτες Σινεμά, τον pop-up θερινό κινηματογράφο του Hyatt που για όλο το καλοκαίρι θα προσφέρει στους σινεφίλ της πόλης μια σειρά διακεκριμένων ταινιών του διεθνούς κινηματογράφου. Οι θεατές θα ταξιδέψουν μέσα από τους κήπους και τη φημισμένη πισίνα του resort, στα συναρπαστικά σενάρια των ταινιών, απολαμβάνοντας το ειδικό μας cinema menu, από 15 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη για όλο το καλοκαίρι.

Οι επισκέπτες θα διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο με μουσικά σχήματα που θα ντύσουν με τις μελωδίες τους τη βεράντα του Lobby Lounge μετά το ηλιοβασίλεμα, με τη δροσιά του καλύτερου Aperol Spritz της πόλης.

Οι μουσικές βραδιές ξεκινούν με πιάνο και βιολί με τους Αχιλλέα Σοφούδη και Θάνο Γκιουλετζή κάθε Πέμπτη, live DJ set κάθε Παρασκευή, ενώ τα Σαββατοκύριακα επιφυλάσσουν jazz αποδράσεις υπό τους ήχους του σαξοφώνου του Αστέριου Μοσχογιάννη.

 

Κρατήσεις
Hyatt Regency Thessaloniki
Τηλέφωνο: +30 2310 401295
Fax: +30 2310 401100
E-mail: [email protected]  [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyatt Regency Thessaloniki, παρακαλούμε επισκεφθείτε το www.thessaloniki.regency.hyatt.com