Μία νέα τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή πρόταση ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται συναντήσεις με ανθρώπους της γαστρονομίας, μαγειρικές, τάσεις και νέες προτάσεις. Ένας νόστιμος κόσμος όπως τον εξερευνά ο Κώστας Γιάντσιος, συν-δημιουργός και Διευθυντής Σύνταξης του biscotto.gr μέσα από το Γαστρονομικό Project του, το FOODKG.gr.

Ο τίτλος της εκπομπής τα λέει όλα. “Το Φαγητό Είναι Παντού” και έρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα της TV100, της Δημοτικής Τηλεόρασης της Θεσσαλονίκης (Κάθε Σάββατο 18:30 και Κυριακή 08:30) αλλά και διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα της και το κανάλι του FOODKG.gr στο YouTube. Το σενάριο και η επιμέλεια της παραγωγής είναι του ίδιου ενώ η σκηνοθεσία και το μοντάζ είναι του Χρήστου Γιάντσιου.

Πρεμιέρα για την τηλεοπτική εκπομπή σε παραγωγή FOODKG το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στην TV100. Στο πρώτο επεισόδιο αυτής της σειράς εκπομπών συναντά τρεις ανθρώπους της εστίασης και της γαστρονομίας, τον executive chef του Makedonia Palace, Σωτήρη Ευαγγέλου, τον restaurateur Νίκο Νυφούδη και την Κυπαρισσία Αντωνάρα, τη γνωστή Lady Butcher. Ξεκινά από τις μαγειρικές τους μνήμες και δοκιμάζουν μαζί αγαπημένες γεύσεις. 

Απολαύστε το πρώτο επεισόδιο ενώ μπορείτε να Εγγραφείτε στο κανάλι FOODKG και να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις.

 

*Η εκπομπή προβάλλεται από τη συχνότητα της TV100, της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης (Σάββατο 18:30 – Κυριακή 08:30), αλλά και είναι στη διάθεσή σας και μέσω του καναλιού του FOODKG στο YouTube.