Αυτά τα Χριστούγεννα, μπορείς να βρεις ό,τι έχεις ανάγκη, δίπλα σου, στα καταστήματα της γειτονιάς σου! Το efood, φέτος, πήρε την θέση του αγαπημένου μας άγιου, κι ανέλαβε τα δώρα των γιορτινών ημερών!

Η διαδικασία είναι απλούστατη! Μπαίνεις στα Τοπικά Καταστήματα του efood, πάτας το φίλτρο «xmas collection» και σου ανοίγεται ένας κόσμος εορταστικός, μέσα στον οποίο αγόραζεις ποτά, γλυκά, δώρα, ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για το γιορτινό σου τραπέζι!

Σ’ αυτή την εορταστική λειτουργία του efood, οι αξίες που καθιέρωσαν την πλατφόρμα κερδίζουν για άλλη μία φορά την παράσταση! Σε μία αφάνταστη ποικιλία επιλογών, μπορείς να επιλέξεις τα δώρα της «τελευταίας στιγμής», ζητώντας την άμεση παράδοσή τους και μπορείς να γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο, αποφεύγοντας ουρές και συνωστισμό, καθώς οι χριστουγεννιάτικες προτάσεις είναι έτοιμες, μπροστά σου!

Κάθε κατάστημα θα έχει τις χριστουγεννιάτικες επιλογές του και μπορείς να τις εντοπίσεις ταχύτατα, με το πάτημα ενός κουμπιού!

Μια ηλεκτρονική βόλτα, στην χριστουγεννιάτικη αγορά της Θεσσαλονίκης!

Απομένουν λίγες μόνο μέρες για τις φετινές γιορτές. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το efood είναι εδώ για να σου στρώσει το φετινό σου τραπέζι!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κρατώντας το κινητό σου ή από την οθόνη του υπολογιστή σου, μπορείς να κάνεις μια χορταστική βόλτα στην χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης μας, επιλέγοντας όσα θα χρειαστείς για τις εορταστικές προετοιμασίες!

Μπορείς να βρεθείς στον Τερκενλή, για να προμηθευτείς τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες κι ένα από κείνα τα κολασμένα τσουρέκια, με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και γέμιση μους κάστανο, και με δυο κλικ ακόμα, να βρεθείς μέσα στο Choureal για να ζητήσεις στην πόρτα σου, κάποιες από τις γλυκιές… αμαρτίες που δημιουργεί. Όπως εκείνο το προφιτερόλ που έχει στοιχειώσει τα όνειρά σου!

Αμέσως μετά, μπορείς να πεταχτείς ως το Ble Vin, και να γεμίσεις την γιορτινή σου… κάβα! Τα Χριστούγεννα επιτρέπουν λίγο αλκοόλ παραπάνω, δεν είναι μυστικό!

Αμέσως μετά, μπορείς να επιλέξεις και να προετοιμάσεις τα δώρα που θα καθίσουν αναπαυτικά κάτω από το φωτισμένο δέντρο! Βιβλία, κόμικ, παιχνίδια, τετράδια, ημερολόγια, επιτραπέζια… Η λίστα δεν έχει τελειωμό! Πρότασή μας, Μαλλιάρης Παιδεία, ένα από τα πιο ιστορικά πολυκαταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Δεν θα σε απογοητεύσει!

Και για μια τελική νότα χρώματος πάνω στο τραπέζι, αυτή την πινελιά που θα σου αλλάξει τη διάθεση, με δυο χτυπήματα στην οθόνη σου, μπορείς να βρεθείς στον Βοτανικό, ένα από τα ομορφότερα ανθοπωλεία της ανατολικής πλευράς της πόλης. Μα στο efood, δεν σε σταματούν οι αποστάσεις. Μπορείς να φτάσεις τα πάντα με τα… δάχτυλά σου!

Οι γιορτές πλησιάζουν και το efood έχει τον τρόπο. Να σου προσφέρει ταχύτητα, πληθώρα επιλογών, άμεση παράδοση. Κι όλα αυτά από το σαλόνι σου. Φτάνει να μην ξεχάσεις τα απλούστατα βήματα…:

Μπες στα Τοπικά Καταστήματα, πάτα το φίλτρο «xmas collection» και βρες χριστουγεννιάτικες προτάσεις για ποτά, γλυκά, λουλούδια και ό,τι προϊόντα φανταστείς για το γιορτινό σου τραπέζι!