Το biscotto thessaloniki είναι η μοναδική και μεγαλύτερη ολοκληρωμένη πλατφόρμα προτάσεων και επιλογών για έξοδο, διασκέδαση, ψυχαγωγία και δράσεις με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη και αναφορά σε ολόκληρη τη Β. Ελλάδα.

Τι είναι το biscotto brand lab;

Τo biscotto brand lab εντάχθηκε από το 2018 στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της πλατφόρμας του biscotto thessaloniki αποτελώντας το πρώτο θεματικό Brand Lab στην Ελλάδα. Με αναφορά σε καταστήματα, αλυσίδες, εμπορικά κέντρα, προϊόντα και υπηρεσίες εστίασης, διασκέδασης, ψυχαγωγίας, events και δράσεων «αναμειγνύει» όλα τα απαραίτητα συστατικά της print, digital, social, 360ο και below the line επικοινωνίας.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Ψάχνουμε έναν Social Media Copywriter για να αλληλεπιδρά με τους πελάτες μας και να προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε κοινωνικά δίκτυα.

Οι αρμοδιότητες της θέσης περιλαμβάνουν την ενημέρωση των σελίδων των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, την ανταπόκρισή στα αιτήματα των followers και την παρακολούθηση της αφοσίωσης του χρήστη. Για να επιτύχετε σε αυτό το ρόλο, θα πρέπει να έχετε άριστες ικανότητες γραφής στο διαδίκτυο και να έχετε μια βασική εμπειρία διαφήμισης στο σύνολο των βασικών social media platforms.

Αρμοδιότητες:

-Κειμενογράφηση, επεξεργασία και δημοσίευση δημιουργικών posts για διάφορα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram

-Βελτιστοποίηση των δημοσιεύσεων στα social media (γλώσσα, τόνος, μήνυμα) με βάση τις συμπεριφορές του κοινού-στόχου μας

-Επιλογή ελκυστικών εικόνων και βίντεο για να ολοκληρωθεί το μήνυμα

-Ενημέρωση των social media pages με καθημερινή ροή νέων της εταιρείας

-Συντονισμός με εσωτερικές ομάδες της εταιρίας για τη δημιουργία διαφημιστικών αναρτήσεων (π.χ. για εκδηλώσεις και κυκλοφορίες προϊόντων)

-Παρακολούθηση και αναφορά πληροφοριών σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (traffic, engagement, shares, conversion rates)

-Απάντηση σε ερωτήσεις και σχόλια στα social media pages με έγκαιρο και ακριβή τρόπο

Απαραίτητα προσόντα:

-Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία ως Social Media Copywriter ή σε παρόμοιο ρόλο

-Ισχυρή γνώση των fundamentals του SEO, των εργαλείων αναζήτησης λέξεων-κλειδιών και αναλυτικών στοιχείων (π.χ. Google Analytics)

-Εξοικείωση με την ηλεκτρονική πληρωμένη διαφήμιση

-Ικανότητα υλοποίησης δημιουργικού περιεχομένου (κείμενο, εικόνα και βίντεο)

-Εξαιρετικές ικανότητες επικοινωνίας

-Πτυχίο Μάρκετινγκ, Επικοινωνιών ή σχετικού τομέα θα θεωρηθεί προσόν

Παροχές:

-Θα βρεθείτε σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο, ευχάριστο και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον

-Θα γίνετε αποδέκτες ενός ανταγωνιστικού πακέτου αποδοχών αντίστοιχο της εμπειρίας και των ικανοτήτων σας

-Θα έχετε την ευκαιρία να διαχειριστείτε λογαριασμούς πελατών με έντονη παρουσία στην αγορά FMCG

-Ενθαρρύνουμε τη διαρκή εκπαίδευση πάνω στα εργαλεία του digital marketing

Στείλε μας το βιογραφικό σου

Αν λοιπόν, θέλεις και εσύ να αποτελέσεις μέλος της ομάδας του biscotto brand lab, στείλε μας to σύντομο βιογραφικό σου με email στο [email protected]