Το Καφενείο Αστόρια άνοιξε στην πλατεία Ναυαρίνου το 1969. Για 53 χρόνια αποτελεί σημείο συνάντησης νέων, φοιτητών, κατοίκων του κέντρου. Κουβαλάει ιστορία χρόνων και έχει να υπερηφανεύεται για τουλάχιστον πέντε γενιές Ελλήνων φοιτητών που τους πρόσφερε στέκι. Με όλα τα προϊόντα που πρόσφεραν κάποτε τα παραδοσιακά καφενεία, με μουσικές πολυτραγουδισμένες και πολυταξιδεμένες, με επιτραπέζια παιχνίδια θα αποτελέσει καινούριο στέκι για τους περαστικούς της πλατείας.

Μπαζάρ Φτερά και Πούπουλα 2023 για καλό σκοπό

Το μπαζάρ «Φτερά και Πούπουλα» είναι για έκτη χρονιά εδώ! Κόκκινα παλτό, λεοπαρδαλέ μπαλαρίνες, βελούδινα φουλάρια, γιορτινά γυναικεία φορέματα, μοναδικά παιδικά ρούχα από τις πιο ξεχωριστές μάρκες, άπειρα βιβλία, cd και dvd, είδη σπιτιού, επιτραπέζια και μοναδικά κοσμήματα!

«Μαζέψαμε τα πιο όμορφα ελαφρά μεταχειρισμένα πράγματά μας και σας τα προσφέρουμε για 3 ώρες, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου από τη 1 ως τις 4 το μεσημέρι, σε τιμές από 1 έως 15 Ευρώ!

Ο σκοπός μας είναι να μαζέψουμε χρήματα για να αγοράσουμε καινούρια παιδικά βιβλία για το Παιδοογκολογικό Τμήμα του Ιπποκρατειου.

Μοιραστείτε την εκδήλωση στο timeline σας, προσκαλέστε τους φίλους σας και τις φίλες σας και ελάτε – σας περιμένουμε με ανυπομονησία!».

 

info
Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, 13:00-14:00
Καφενείο Αστόρια, Πλατεία Ναυαρίνου 17
Facebook event: Μπαζάρ Φτερά και Πούπουλα 2023