Το ζητήσατε με κάθε τόνο και το project Sleepless Movie Marathon η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία μετά από συνεχόμενα sold out επιστρέφει στο θέατρο Αυλαία τη σεζόν 2023-2024 για τρεις νύχτες γεμάτες κινηματογράφο.

Τα εορταστικό Sleepless Movie Marathon την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου παρουσιάζει τρεις εμβληματικές χριστουγεννιάτικες ταινίες που έμειναν στην ιστορία του κινηματογράφου η καθεμία για το δικό της λόγο. Ταινίες που επιβάλλεται να τις βλέπουμε κάθε χρόνο για να σημάνουν Χριστούγεννα.

Το 7ο Sleepless Movie Marathon, στην μεταμεσονύκτια σκηνή του ΑΥΛΑΙΑ θέλει να σπάσει τις καρδιές μας πριν χτυπήσουν οι καμπάνες για Χριστούγεννα!

Ένα μοναδικό εικαστικό αριστούργημα, το The Nightmare Before Christmas (1993) του Τιμ Μπάρτον ανοίγει την γιορτινή κινηματογραφική βραδιά προσφέροντας μας μια ξεχωριστή εορταστική αισθητική. Στη συνέχεια το κοινό θα παρακολουθήσει την απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία Home Alone (1990) του Κρις Κολόμπους, που όσες φορές και να την παρακολουθήσουμε δεν θα σταματάει να μας αιχμαλωτίζει, ενώ η αυλαία κλείνει με τον Ψαλιδοχέρη (1990) πάλι του Τιμ Μπάρτον παρακολουθώντας τον Έντουαρντ ένα μηχανικό ον με ανθρώπινο μυαλό, συναισθήματα και βιολογικές ανάγκες, που έμεινε ατελείωτο από τον εφευρέτη του.

Χορηγός του Sleepless Movie Marathon είναι η Green Cola.

Πρόγραμμα ταινιών:
23:45 The Nightmare Before Christmas (1993)
01:45 Home Alone (1990)
03:30 Ψαλιδοχέρης (1990)

Το επόμενο Sleepless Movie Marathon έχει προγραμματιστεί για 9/2/2024 με τρεις μοναδικές αισθηματικές ταινίες.

Κλείστε άμεσα τις θέσεις σας για αυτά τα δυο μοναδικά κινηματογραφικά ταξίδια.

 

info
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023
Θέατρο Αυλαία,  Τσιμισκή 136, (Πλατεία ΧΑΝΘ)
Εισιτήρια: ticketservices.gr

 

Ταινίες Cine News #CHRISTMAS IN THE CITY_