Ο Κύκλος – το εργαστήριο της incommon φοράει τα γιορτινά του και μας προσκαλεί για τρίτη χρονιά, στο διήμερο “Γιορτινό Βazaar” του· ένα bazaar λίγο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, γεμάτο δημιουργίες, ιδέες και προτάσεις για βιώσιμες αγορές!

Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, από τις 11.30 μέχρι τις 19.30 μάς περιμένει να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε τις γιορτινές μας αγορές, να στηρίξουμε εγχειρήματα και επιχειρήσεις της πόλης μας που προωθούν τη βιωσιμότητα, την κυκλικότητα και την αλληλεγγύη, να φάμε μελομακάρονα και να πιούμε τσάι με βότανα ή ζεστό κρασί!

Eco friendly ημερολόγια, φυσικά καλλυντικά, χειροποίητες νοστιμιές από βιολογικά προϊόντα, καλλιτεχνικές δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά, βιβλία και ρούχα από δεύτερο χέρι, αλλά και προϊόντα ελληνικής παραγωγής από οργανικό βαμβάκι – αυτές είναι μερικές μόνο από τις επιλογές αγορών που θα βρείτε στο ξεχωριστό bazaar του Κύκλου.

Ας ξανασκεφτούμε τον τρόπο που ψωνίζουμε και καταναλώνουμε και ας δούμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα μας διαφορετικά και κυκλικά!

Μαζί θα είναι οι:

Ακυβέρνητες Πολιτείες
Αντιγόνη
ΑΡΓΩ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. Ένταξης
Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας
ΣΕ ΒΙΟΜΕ
Φυσικά Όνειρα – ΚοινΣΕπ Ένταξης ΑΜΕΑ
Cirkel
COSMUS DIY
NAOMI Workshop Thessaloniki
Oratia
Pat kiout productions
Relak Design
Tokuti
Wasteless Design
Yaya

Info

Γιορτινό Βazaar στον Κύκλο
Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Δεκεμβρίου | 11.30 – 19.30
Κύκλος | Αγίας Σοφίας 105 – Πλατεία Κουλέ Καφέ – Άνω Πόλη
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2316009518

από έως
#CHRISTMAS IN THE CITY_ Δράσεις