Το HERO 2030 Bike Festival είναι μια σειρά ποδηλατικών αγώνων δεξιοτεχνίας για παιδιά και είναι αφιερωμένο στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου το 2ο Hero Bike Festival γίνεται στη Θεσσαλονίκη στο χώρο στάθμευσης του «Μακεδονία Mall» στη Πυλαία, Τομπάζη 15 και μας καλεί για να ποδηλατίσουμε μαζί, περνώντας τους 17 στόχους, σε μια μοναδική και πρωτότυπη πίστα Δεξιοτεχνίας.

Με εμπόδια όπως «Ο Σαλίγκαρος της Υγείας», «Η Πόρτα της Καινοτομίας», «Το Ζικ Ζακ της Συνεργασίας», κ.α, τα παιδιά θα γυμνάσουν το σώμα και τη σκέψη τους και θα έρθουν σε επαφή με τους 17 Στόχους, λαμβάνοντας ερεθίσματα για πιο ενεργό ρόλο στον κόσμο που καλούνται να «κατακτήσουν».

Ανεξάρτητα με το ποιος θα τερματίσει πρώτος ή τελευταίος, όλοι θα είναι νικητές.

Για τους πολύ μικρούς φίλους θα υπάρχει ένα διασκεδαστικό BABY CHAMPION RACE, ενώ παράλληλα θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τον Διασυλλογικό Αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου Σιρκουί που διοργανώνει ο Π.Ο ΒΕΛΟΣ και να απολαύσετε στιγμές έντασης και συναγωνισμού από «ηρωικούς» μικρούς ποδηλάτες.

Θα μπορέσετε να δοκιμάσετε τα πλεονεκτήματα της οικολογικής μετακίνησης δοκιμάζοντας ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και να συμμετέχετε και στην κλήρωση  για Πλούσια Δώρα.

Όλες οι δραστηριότητες είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ:

  • 10:30 Κατηγορία Kids 6-7-8 ετών
  • 11:30 Κατηγορία Kids 9-10 ετών
  • 12:30 Κατηγορία Kids 11-12 ετών
  • 13:30 Κατηγορία 13 + ετών

 

BABY CHAMPION RACE by Podilato.eu
11:00 έως 13:00

VELOS ROAD RACE ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2019
Διασυλλογικός, αγωνιστικής ποδηλασίας για τις κατηγορίες Μίνι Μικρά, Μίνι Μεγάλα, Παμπαίδες, Πανκορασίδες, Κορασίδες, Παίδες: 10:30 έως 14:30

 

info
Κυριακή 31 Μαρτίου
2ο Hero Bike Festival
Στο χώρο στάθμευσης του «Μακεδονία Mall» στην Πυλαία, Τομπάζη 15

Δραστηριότητες