Ο Woody και ο Buzz κάνουν νέους φίλους, συμπεριλαμβανομένου ενός πολύ ξεχωριστού από τον Καναδά. Στο πρώτο πλήρες τρέιλερ για το «Toy Story 4» οι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς κινουμένων σχεδίων της Pixar μπορούν επιτέλους να ρίξουν μια ματιά στην ιστορία της νέας ταινίας.

Τα πράγματα ξεκινούν όταν η Bonnie, κάτοχος των παιχνιδιών του Άντι, φτιάχνει κυριολεκτικά ένα νέο παιχνίδι από ένα πλαστικό πιρούνι. «Ο Forky είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για τη Bonnie αυτή τη στιγμή», λέει ο Woody. «Όλοι πρέπει να σιγουρευτούμε ότι δεν θα του συμβεί τίποτα».

Πολύ γρήγορα, όμως, ο Forky δραπετεύει από το τροχόσπιτο με το οποίο ταξιδεύουν η Bonnie και η οικογένειά της και ο Woody πηδάει έξω να τον ακολουθήσει. Συναντούν τη Bo Peep, η οποία τα καταφέρνει μόνη της αρκετά χρόνια.

Η Bo Peep δείχνει στα παιχνίδια ένα κοντινό ψυχαγωγικό πάρκο, στο οποίο ο Woody και ο Buzz συναντούν τον Duke Caboom, ένα παιχνίδι από τη δεκαετία του 1970, χαρακτήρα βασισμένο στον σπουδαιότερο κασκαντέρ του Καναδά, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Καναδός και στην πραγματική ζωή ηθοποιός, Κιάνου Ριβς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ