Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός με πολλή μουσική από Ελλάδα ξεκινά αυτές τις ημέρες στην Πυλαία. Ο λόγος για το «1ο φθινοπωρινό μουσικό φεστιβάλ Ελαιορέματος» που διοργανώνεται από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και την αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού στο Ελαιόρεμα.

Μέσα στο πράσινο και τη φύση του πάρκου θα πραγματοποιηθούν δύο μουσικές συναυλίες, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθεί η ελληνική μουσική. Η πρώτη συναυλία είναι αφιερωμένη στους μεγάλους λαϊκούς ερμηνευτές, όπως ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο Στράτος Διονυσίου και έχει τον τίτλο «Τρεις φωνές μια εποχή». Πρωταγωνιστές στη σκηνή θα είναι ένα πολυπληθές μουσικό σχήμα, το οποίο θα αποτελείται από το νέο τραγουδοποιό Γιάννη Γεώργα και την εξαμελή μπάντα του. Η δεύτερη συναυλία θα είναι πλαισιωμένη από δύο τραγουδιστές, τον Γιώργο Γελαράκη και τη Χριστίνα Κακαλιάντη, οι οποίοι με την μπάντα τους θα ερμηνεύσουν τραγούδια από το έντεχνο και το λαϊκό ρεπερτόριο.

Μαζί τους οι Αλέξανδρος Τσακιρίδης (πιάνο, φωνή), Πασχάλης Κοτζάστρατης (μπουζούκι), Αλέξανδρος Ζαχαριάδης (τύμπανα) και ο Νίκος Τσακαλίδης (βιολί).

info
Ελαιόρεμα Πυλαίας
20 και 21 Σεπτεμβρίου 2023 στις 8 το βράδυ
H είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη

*Κεντρική φωτογραφία: Panos Efstratiou

από έως
#FALL IN THE CITY_ Δράσεις