Το αγαπημένο μας burger έχει σήμερα την τιμητική του με την ιστορία του να ξεκινά κάπου μεταξύ 1924 και 1926, όταν ένας άστεγος ζήτησε από ένα εστιατόριο να προσθέσουν στο burger του μια φέτα τυρί. Αυτό ήταν αρκετό για να δημιουργηθεί το burger που όλοι ξέρουμε πλέον. Έτσι η 18η Σεπτεμβρίου γιορτάζεται από πολλούς, από την Αυστραλία έως τις ΗΠΑ, ως National Cheeseburger Day, με αρκετά καταστήματα να προσφέρουν δωρεάν burger σε πελάτες!

Από τη μόδα αυτή, φυσικά και δε θα μπορούσε να λείπει η Θεσσαλονίκη, η οποία τα τελευταία χρόνια τιμά τα burger χαρίζοντας μας μοναδικές και υπέροχες γεύσεις. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις προσφορές που ισχύουν μόνο για σήμερα!

Brothers in Law

Στα Brothers in Law, στους ναούς των burgers στην Θεσσαλονίκη Παύλου Μελά 30 αλλά και στο ολοκαίνουριο κατάστημα Κομνηνών 3! Διαλέγετε το burger της αρεσκείας σας και εκεί σας το πλημμυρίζουν με cheddar cheese sauce..

* Η προσφορά ισχύει μόνο για παραγγελίες στο σαλόνι.

Pax Homemade Burgers

Μόνο για την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, απολαύστε με κάθε αγορά Cheeseburger άλλο ένα δωρεάν!

H προσφορά ισχύει στα καταστήματα Pax Homemade Burgers Καλαποθάκη & Βενιζέλου 8 και στο Mediterranean Cosmos. Δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλες προσφορές ή εκπτωτικά κουπόνια. 

 TGI Fridays Greece

Για 48 ώρες τα TGI Fridays Greece έδιναν την ευκαιρία να απολαύσουμε 1+1 όλα τα Cheeseburger στις 18/9, την Παγκόσμια Ημέρα Cheeseburger! Αρκεί να taggaρες κάτω από το post της επίσημης σελίδας τους στο facebook έναν φίλο σου. Ο διαγωνισμός ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κυριολεκτικά «έριξε» τη σελίδα της εταιρείας στο facebook!