Με έντονες επιρροές από τη Νεοϋορκέζικη σκηνή και με ανοιχτή κουζίνα το μενού απαρτίζεται από ζουμερά και πεντανόστιμα burgers και κρέατα, μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες και πατάτες τηγανητές, αλλά και wraps που φτιάχνονται και ψήνονται εκείνη την στιγμή. Τα μπιφτέκια είναι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας, χειροποίητα και πλάθονται καθημερινά στο παρασκευαστήριο, οι πατάτες είναι φρέσκες, χειροποίητες, καθαρίζονται και κόβονται καθημερινά στην κουζίνα, τα ψωμάκια είναι χειροποίητα, ψήνονται κάθε πρωί και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ λευκού, ολικής άλεσης και brioche, ενώ και όλες οι sauces είναι φρέσκες και homemade.

Η αγάπη και η αφοσίωση του κόσμου, οδήγησε τους ιδιοκτήτες στην δημιουργία νέων εστιατορίων στην Λάρισα και στα Ιωάννινα, τον Δεκέμβριο του 2015 και τον Ιούνιο του 2016, αντίστοιχα, με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία.

Το κατάστημα στα Ιωάννινα:
Το κατάστημα στη Λάρισα:

Νέο «αδερφάκι» και στη Θεσσαλονίκη

Το 2ο Brothers in Law της Θεσσαλονίκης θα το βρείτε στην Οδό Κομνηνών σ’ ένα μεγαλύτερο χώρο. Δείτε λεπτομέρειες εδώ.

Τι θα φάμε στα Brotehs in Law;

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των 3 κατηγοριών burgers, classic, signature και premium. Η πρόταση μας είναι το burger «Ωνάσης» που περικλείει την Ελληνική κουζίνα σε ένα Αμερικάνικο burger: σως φέτας, ντομάτα iceberg, φέτα τηγανισμένη και καραμελωμένο κρεμμύδι.

Μία απολαυστική εμπειρία, ένα γευστικό ταξίδι στο κέντρο της πόλης.

Νέα πρόταση: Brothers Pancake Burgers

Ποτέ ξανά τα pancakes δεν ήταν τόσο τολμηρά!
Ποτέ ξανά τα burgers δεν ήταν τόσο ευφάνταστα!

To new limited menu ξεκινά στα 2 καταστήματα Brothers in Law Burgers Thessaloniki από 1/5/2018, και σας παρουσιάζει την Samantha, την Carrie και τη Miranda σε νέες #SKG περιπέτειες.

Brothers Pancake Burgers

❖ Brothers Pancake Burgers ❖Ποτέ ξανά τα pancakes δεν ήταν τόσο τολμηρά!Ποτέ ξανά τα burgers δεν ήταν τόσο ευφάνταστα! To new limited menu ξεκινά στα 2 καταστήματα Brothers in Law Burgers Thessaloniki από 1/5, και σας παρουσιάζει την Samantha, την Carrie και τη Miranda σε νέες #SKG περιπέτειες. *Το νέο menu αφορά μόνο για παραγγελίες στο σαλόνι. #brothersinlaw #pancake_burgers #foodexperience

Gepostet von Brothers in Law Burgers Thessaloniki am Montag, 30. April 2018

*Το νέο menu αφορά μόνο για παραγγελίες στο σαλόνι.

#brothersinlaw #pancake_burgers #foodexperience

Ανοιχτά: 13:00 – 01:00
Σάββατο: 13:00 – 02:00

Περιοχή
κέντρο

Διεύθυνση
Π.Μελά 30