Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

«Αγαπητοί street fooders και beer lovers,
Θα θέλαμε όσο τίποτα να είμαστε μαζί σας αυτόν τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των συνεχών συζητήσεων της ομάδας μας μαζί με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, κι έπειτα από τις συστάσεις των υγειονομικών αρχών της χώρας για μαζικές εκδηλώσεις, έγινε φανερό, ότι το φετινό Thessaloniki Beer Festival αλλά και το Thessaloniki Street Food Festival, θα πρέπει να αναβληθούν και να μεταφερθούν για το 2021.
Προφανώς, δεν είναι αυτή η κατάσταση που καθένας από εμάς περίμενε. Ωστόσο, η υγεία και η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων αλλά και του κοινού παραμένει κύρια προτεραιότητα μας.
Η αναβολή του Thessaloniki Beer Festival και του Thessaloniki Street Food Festival έχει σημαντικό αντίκτυπο τόσο στην ομάδα μας όσο και στο ευρύτερο δίκτυο ταλαντούχων ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, να ανασυγκροτηθούμε και να παραμείνουμε ασφαλείς, έτσι ώστε του χρόνου, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μπύρας και το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού στη χώρα να επιστρέψουν δυναμικά.
Από την πλευρά μας, ήδη εργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τη χρονιά που έρχεται, και για την επαναφορά των μεγαλύτερων φεστιβάλ μπύρας και φαγητού στην κορυφαία έως και τώρα «έκδοσή» τους.
Για όλους εσάς που παρευρίσκεστε στα φεστιβάλ μας και μας στηρίζετε και για τις πόλεις που αγαπάμε και θέλουμε να αναδείξουμε.
Αναφορικά με το Thessaloniki Beer Festival 2020 και με τα εισιτήρια που έχετε αγοράσει, αυτά ισχύουν για την εκδήλωση του 2021. Σε περίπτωση που θέλετε να τα ακυρώσετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εξυπηρέτηση πελάτων της viva , η οποία και θα πραγματοποιήσει την επιστροφή των χρημάτων σας.
Να είστε όλοι υγιείς.
Εις το επανιδείν.»

 

*Το Thessaloniki Beer Festival ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 20 Σεπτεμβρίου στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF Helexpo.

 

Φωτογραφικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις: 

 

*Φωτογραφία: ELEVATE from Pexels

από έως
Uncategorized