Η Αγίου Μηνά είναι το πιο hot σημείο της πόλης και η ύπαρξη του Shelter Wine and Cocktail bar έρχεται να το επιβεβαιώσει. Ένα στέκι όμορφο και ιδιαίτερο, από τα αγαπημένα στη διασκέδαση της περιοχής, με μια διαφορετική πρόταση.

Η ομάδα που το ξεκίνησε έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο και έχει φροντίσει να στελεχώσει το Shelter με μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου και είναι γεγονός ότι ό,τι πιείτε εδώ θα είναι κορυφαίο. Τα ξύλινα και μεταλλικά στοιχεία δίνουν χαρακτήρα στη διακόσμηση ενώ την καρδιά μας έκλεψε το μαρμάρινο μπαρ. Σας έχουμε και μία πληροφορία που λίγοι ξέρουν. Υπάρχει μια κρυφή αυλή στο πίσω μέρος του μαγαζιού που είναι ανοιχτή όλο το χρόνο, κατάφυτη και με ιδιαίτερο φωτισμό, τόσο απόκοσμη, που θα σας μαγνητίσει.

Τα πρωινά στο Shelter Wine and Cocktail bar

Το πρωί ξεκινά με χαλαρούς ρυθμούς, gourmet καφέ και ήρεμους ήχους, προσελκύοντας κόσμο του κέντρου που έχει έρθει για κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή για ανάπαυλα από τα ψώνια και τις δουλειές. Η άνετη και φιλική διάθεση του προσωπικού θα σε κάνει νιώσεις οικεία.

Απολαύστε το ποτό σας στον πιο δημοφιλή δρόμο του κέντρου

 

Όπως λέει και το όνομά του, στον πυρήνα της φιλοσοφίας του είναι οι προσεγμένες λίστες κρασιών και κοκτέιλ. Η ελληνική αμπελουργία βρίσκεται στο επίκεντρο και όλες οι ετικέτες έχουν επιλεγεί μία προς μία για να συνοδεύσουν τις εξόδους σας. Τα cocktails έχουν μέσα τους όλη την εμπειρία και τεχνική των αναγνωρισμένων bartender, ενώ συχνά γίνονται guest από επώνυμους mixologists που αφήνουν το στίγμα τους με signature cocktails. Όλα σας τα ποτά μπορείτε να τα συνοδέψετε με κρύα πιάτα και φρουτοσαλάτες. Επίσης υπάρχει και δυνατότητα να απολαύσετε έναν αρωματικό αργιλέ.

Από τις προτάσεις του Shelter δε λείπει το φαγητό με σνακς, pancakes, burgers να ολοκληρώνουν όλα όσα μπορείτε να απολαύσετε πάντα με εξυπηρέτηση που την ξεχωρίζουμε για τη φιλική της διάθεση.

Οι Μουσικές του Shelter

Το μουσικό ύφος του μαγαζιού κινείται τις καθημερινές σε ήχους Lounge, Soul, Swing, Nu Disco, Soulfoul-Afro House ενω τα ΣΚ γίνεται πιο commercial ελληνική και ξένη. 

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγίου Μηνά 3

Τηλέφωνο
6987255307

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%