Τα Family Sunday Mornings επιστρέφουν και την Κυριακή 29/9 φέρνουν στον χώρο του biscotto coffee+ το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά του Μικρού Βορρά. Εκεί όπου το παιδί σας μπορεί να περάσει μία διασκεδαστική και παραγωγική ώρα όσο εσείς πίνετε τον καφέ σας ήρεμοι στον εξωτερικό χώρο. 

Παιχνίδια ενεργοποίησης, παιχνίδια φαντασίας, παιχνίδια ομαδικά και διασκεδαστικά. Οι νηπιαγωγοί και θεατροπαιδαγωγοί, Ζωή Βαλιώτη και Φούλη Σγουρού ταξιδεύουν τα παιδιά σε μια ιστορία που πλάθεται μαζί τους και την δραματοποιούν με όλα τα εκφραστικά τους μέσα!

Το θεατρικό παιχνίδι της Κυριακής θα περιλαμβάνει δύο διαφορετικά τμήματα:

Από τις 11:00 μέχρι τις 12:00 θα ξεδιπλώσουν τη μαγεία της θεατρικής εμπειρίας με παιδιά από 5-7 ετών, ενώ από τις 12:00 μέχρι τις 13:00 οι θεατροπαιδαγωγοί του Μικρού Βορρά θα πλάσουν μία ιστορία με παιδιά από 7-10 ετών.

Το πρόγραμμα αποτελεί μία πρώτη γεύση των θεατρικών εργαστηρίων για παιδιά, από τον Μικρό Βορρά που θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στο Goethe Institute Thessaloniki. Εκεί όπου ξεδιπλώνεται η έκφραση και ο αυθορμητισμός των παιδιών, θρέφεται η ανάγκη για κοινωνικοποίηση, αλληλεπίδραση και ενισχύεται η ενσυναίσθηση. Εκεί, εξερευνούνται έργα παιδικής λογοτεχνίας ενώ τα παιδιά πειραματίζονται με υλικά και έρχονται σε επαφή με νέα θεατρικά είδη.

 

 

 

 

info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
είσοδος: 7€ (περιλαμβάνει μπισκότα και χυμό για τα παιδιά)
είσοδος για τα μέλη της biscotto members card: 5€
ώρα έναρξης: 11.00

Ανακαλύψτε τα «Αεράκια» του Μικρού Βορρά, στο θεατρικό παιχνίδι της Κυριακής, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής: 

θεατρικό εργαστήρι Μικρού Βορρά: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός παιδιών*

Ενήλικες*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • biscotto members card
    έκπτωση-παροχή
    Tιμή με έκπτωση για biscotto members: 5€
    Ισχύει για 1 ή 2 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την αγορά του εισιτηρίου στο ταμείο του biscotto coffee+.
5€