Έτοιμη να υποδεχτεί τους μικρούς της φίλους είναι η Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης στη νέα της στέγη το METROPOLITAN THE URBAN THEATER (Φλέμινγκ 2, Θεσσαλονίκη), όπου θα λειτουργήσει από το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 θεατρικό εργαστήρι για παιδιά.

Τι θα γίνει; Με φαντασία και αυθορμητισμό τα παιδιά διασκεδάζοντας θα εξερευνήσουν το μαγικό κόσμο του θεάτρου… Εξάλλου είναι γνωστό ότι το θέατρο συμβάλλει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας του παιδιού. Τα παιδιά μέσα από τη θεατρική αγωγή μαθαίνουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, να μιλάνε σωστά, αποκτούν αυτοπεποίθηση και γίνονται πιο κοινωνικά.

Το ραντεβού στο θεατρικό εργαστήρι του METROPOLITAN THE URBAN THEATER θα δίνεται κάθε Σάββατο. Θα λειτουργήσουν τρία διαφορετικά τμήματα, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών. Και στο τέλος της χρονιάς συγγενείς και φίλοι θα τα δουν να παίζουν στη σκηνή. Στο εργαστήρι διδάσκονται: Θεατρικό παιχνίδι, Ορθοφωνία, Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Δραματοποίηση παραμυθιών, Θεατρικό τραγούδι, Κινησιολογία / Χορός. Υπεύθυνη του Θεατρικού Εργαστηρίου είναι η  ηθοποιός – σκηνοθέτης Ανδρονίκη Μαλακόζη και βασικοί εκπαιδευτές – θεατροπαραγωγοί ο Πασχάλης Αραμπατζής, η Δήμητρα Θεοδουλίδου και η Αμαλία Ζαγοριανού. Στο θεατρικό εργαστήρι θα διδάσκουν εμβόλιμα και εξωτερικοί συνεργάτες – εκπαιδευτές.

Μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο τις ακόλουθες ώρες:
Α’ τμήμα: Προνήπια – Νήπια  10:00 – 11:00
Β’ τμήμα: Πρώτη – Δευτέρα δημοτικού  11:15 – 12:30
Γ΄ τμήμα: Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη δημοτικού  12:45 – 14:15

Στο τέλος της χρονιάς θα γίνονται ανοιχτές παρουσιάσεις για τους συγγενείς και φίλους των παιδιών, στη σκηνή του θεάτρου METROPOLITAN

Βασικοί εκπαιδευτές – Θεατροπαιδαγωγοί:
Πασχάλης Αραμπατζής
Δήμητρα Θεοδουλίδου
Αμαλία Ζαγοριανού

*Στο θεατρικό εργαστήρι διδάσκουν εμβόλιμα και εξωτερικοί συνεργάτες – εκπαιδευτές.

 

Υπεύθυνη Θεατρικού Εργαστηρίου:

Ανδρονίκη Μαλακόζη (ηθοποιός – σκηνοθέτης)

 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Διάρκεια μαθημάτων: Οκτώβριος – Μάιος
Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο 9 Οκτωβρίου
Κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί: 45€/μήνα *Εφάπαξ καταβολή: 260€
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6947206640 (Ανδρονίκη Μαλακόζη)
*Τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας