Η πόλη μας έχει αρκετές έως πολλές ταβέρνες, μια όμως δεσπόζει και ξεχωρίζει για την γνώση στην άριστη ποιότητα κρεάτων. Η μακροχρόνια ανοδική πορεία αναδεικνύει ότι είναι πάντα κοντά στο πελάτη.

Το όμορφο ζεστό περιβάλλον, η συνεχώς ανανεωμένη κουζίνα και οι διαχρονικές γεύσεις συναρπάζουν τον πελάτη. Στον χώρο θα συναντήσετε τον Γιώργο και την Βίκυ οι οποίοι βρίσκονται πάντα εκεί πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν.

Για πάνω από 40 χρόνια η ταβέρνα «Νικηφόρος» συνδυάζει την ποικιλία με την ποιότητα και τη γεύση με την εξυπηρέτηση. Αυτό εξάλλου, είναι και κάτι που φαίνεται από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείτε εκεί.

Στην ταβέρνα «Νικηφόρος» θα δοκιμάσετε πλούσιες επιλογές από ορεκτικά, τυριά και σαλάτες που θα προετοιμάσουν τον ουρανίσκο σας για τα κυρίως πιάτα. Δοκιμάστε οπωσδήποτε τις χειροποίητες «αλοιφές» του και θα μας θυμηθείτε! Προχωρώντας στα κυρίως πιάτα, εκεί ξεχωρίζουμε τις επιλογές με το μοσχάρι. Σπαλομπριζόλα, μπον φιλέ, ribeye, T-bone steak επικρατούν σε ολόκληρο το μενού ωστόσο δεν υστερούν και οι επιλογές σε χοιρινό. Αξίζει να αναφερθεί ότι από Παρασκευή έως Κυριακή το μενού περιλαμβάνει και σούβλες, παϊδάκια αρνίσια, χοιρινά και φιλέτο κοτόπουλο ενώ από Πέμπτη έως Σάββατο, βρίσκουμε χειροποίητο χοιρινό γύρο! Εκτός από τα κρέατα «της ώρας» συναντάμε καθημερινά και διάφορα μαγειρευτά αναλόγως με το τι υπάρχει στην αγορά. Ρωτήστε οπωσδήποτε για τους χειροποίητους τσιγεροσαρμάδες.

 

Κάτι που οι περισσότεροι δε γνωρίζουν είναι ότι η ταβέρνα «Νικηφόρος» είναι το ειδικό εστιατόριο για επιλογές χωρίς γλουτένη. Στα πλαίσια της δράσης για την κοιλιοκάκη αλλά και σε συνεργασία με το σύλλογο δράσης έχουν διαμορφώσει ένα menu κατάλληλο για όλους όσοι αποφεύγουν την γλουτένη. Όσοι δοκίμασαν το glouten free κιμά του, είπαν τα καλύτερα! Τέλος οι ελληνικές μικροζυθοποιίες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον κατάλογο της ταβέρνας «Νικηφόρος» ενώ ταιριάζουν απόλυτα με όλες τις παραπάνω επιλογές!

 

Διαθέτει υπηρεσία delivery

Τρίτη – Σάββατο 14:00 – 00:00
Κυριακή 12:30 – 18:30
Δευτέρα Κλειστά

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Θερμαϊκού 23, Βυζάντιο