Ένα μοντέρνο σαντουιτσάδικο, στο κέντρο της πόλης, ήρθε για να προκαλέσει όλες τις αισθήσεις σου με τα απολαυστικά του πιάτα. Το Tarantino, το οποίο συστήνεται σαν street food, προσφέρει μοναδικά sandwitches και burgers για όλα τα γούστα, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, σε συνδυασμό με τραγανές, ολόφρεσκιες πατάτες και δροσερή ελληνική μπίρα.

Η ομάδα του Tarantino προσέχει και τους vegetarians, προσφέροντάς τους vegetarian επιλογές με βάση το χαλούμι και τα μανιτάρια portobello.

Επιπλέον, θα το συναντήσεις και σε όλα τα φεστιβάλ φαγητού και μουσικής της χώρας και όχι μόνο, να σερβίρει από τα πιο νόστιμα sandwitches που έφαγες ποτέ!

Ένας φιλόξενος urban χώρος με νεοϋορκέζικο style, ξύλινα παγκάκια, δυνατή soul funky μουσική και λαχταριστό φαγητό έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό.

Και επειδή μας αρέσουν οι δημιουργικές του παρεμβάσεις, αυτή η εικόνα πιστεύουμε ότι συνοψίζει την αγάπη που έχουμε όλοι για τα burgers και είναι μια δημιουργία της Αναστασίας Στούμπου.


Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου καλοσωρίζει τη νέα σεζόν με Street Food

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου καλοσωρίζει τη νέα σεζόν με μια Κυριακή γεμάτη streetFood, burgers, σιγομαγειρεμένα καπνιστά Κρέατα, Soul Funk μουσικές και άφθονη μπύρα!

Από τις 13.00 μέχρι τις 00.00

Facebook event: Sunday StreetFood!

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ερνέστου Εμπραρ 3-5

Ώρες λειτουργίας
Τρίτη-Κυριακή 13:00-00:00