Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα της γαστρονομίας του ΣΗΜΕΡΑ, με δεκάδες διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο ambassador chef του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, θα βρεθεί την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στη Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 14), για να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες του μέλλοντος, τους νέους που ονειρεύονται μια καριέρα στον απαιτητικό χώρο της γαστρονομίας.

Συνεχίζοντας την «παράδοση» των meet-up sessions που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στα παραρτήματά του σε όλη την Ελλάδα, σε κατάμεστα από νέους ενδιαφερόμενους αμφιθέατρα, οι αγαπημένοι μέντορες-chefs αναδεικνύουν την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση επαγγελματιών στον κλάδο της εστίασης.

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, το μεγαλύτερο ΙΕΚ στην Ελλάδα, επενδύει σταθερά σε ενέργειες ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη, με συνεργασίες που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στις σπουδές σου, χωρίς να χρειαστεί να φύγεις από την καρδιά της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό προγραμματίζει με συνέπεια συναντήσεις γνωριμίας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι οποίες σηματοδοτούν την περίοδο των εγγραφών για την επερχόμενη έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς και στοχεύουν στο να φέρουν πιο κοντά ενδιαφερόμενους και σπουδαστές με τον όμορφο αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό επάγγελμα του chef.

Γνώρισε και εσύ από κοντά τους μέντορές σου. Τους κορυφαίους επαγγελματίες του τομέα Εστίασης, που θα σε εμπνεύσουν να τολμήσεις και να κατακτήσεις το όνειρό σου.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπείτε εδώ.

Δείτε το Facebook Event εδώ 

ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Τσιμισκή 14 Θεσσαλονίκη | 2310 260 200