banner
banner

Τα cocktails του Abuelos είναι εμπνευσμένα από τα κινούμενα σχέδια (+φωτό)

Abuelos στα ισπανικά σημαίνει «παππούς και γιαγιά». Όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες, αυτές οι δύο...

Tuna Mediterranean Cuisine: Μια γαστρονομική εμπειρία με θέα τον Τορωναίο Κόλπο

Το Tuna Mediterranean Cuisine βρίσκεται στη βεράντα του ξενοδοχείου Ρήγας στην Άθυτο και επιμελείται...

Villa Stasa Sea Bar: Πίνοντας cocktail σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στη...

Το Villa Stasa Sea Bar το συναντάμε στα πανέμορφα Λουτρά Αγίας Παρασκευής κυριολεκτικά λίγα...

Dos Margaritas: Ένα new entry της πόλης «παντρεύει» την pizza με...

Το Dos Margaritas είναι ένα νέο project που συνδυάζει την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα φτιαγμένη...

Como Pizzeria: Παραδίδει μαθήματα αυθεντικής, ιταλικής πίτσας

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Τούμπας, στην οδό Λαμπράκη, εδώ και...

Ταβέρνα ο Ζάχος: Εκλεκτό φαγητό μέσα στη δροσιά και την υπέροχη...

Μια ταβέρνα αφιερωμένη στο καλό κρέας δημιουργήθηκε το 1962 και παραμένει μία οικογενειακή επιχείρηση...

Οι κρυμμένοι θησαυροί για φαγητό και ποτό στο τρίτο πόδι της...

Το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής κρύβει πολλούς θησαυρούς που αν τους ανακαλύψετε θα σας...

Αμμουλιανή: Πού να φας και πού να πιεις στο νησάκι της...

Η Αμμουλιανή είναι ένα όμορφο μικρό νησάκι που περικλείει ό,τι ονειρεύεστε για τις διακοπές...

BOMBOLO: Μας μυεί στους πιο όμορφους γευστικούς πειρασμούς

Χάρη στην παρουσία του στη Μητροπόλεως, ο δρόμος απέκτησε μία έξτρα δόση cosmopolitan αέρα,...

ΚαλοκαιρΟινά: Ώρα για δροσιστικά κρασιά στη βεράντα με ελεύθερη είσοδο

ΚαλοκαιρΟινά. Ώρα για δροσιστικά κρασιά! Την Πέμπτη 27 Ιουλίου στις 9 μμ, οι «Οινοποιοί...

Wine Cocktail Pairing: Τρία πασίγνωστα κρασιά γίνονται η βάση για δροσιστικά,...

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου, ο σεφ του Όλυμπος Νάουσα, Δημήτρης Τασιούλας, δημιουργεί ένα μοναδικό...

Στη Νικήτη θα φας το καλύτερο ksilaki παγωτό στην πιο δροσερή...

Αν λέγαμε ότι η Χαλκιδική έχει ένα gelato spot, στο οποίο πρέπει σίγουρα να...

2+1 στο Ikigai, στο απόλυτο Dumpling Experience στην Αγορά Μοδιάνο

Το Ikigai είναι ένα πολυασιατικό fusion project με μεσογειακές πινελιές, που βρίσκει τη θέση...

Το Gelato Lab είναι για τους απαιτητικούς λάτρεις του παγωτού

Στα δυτικά, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, σας περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη τώρα που καλοκαιριάζει. Ο...

Αυτά είναι τα καλύτερα Wine Bar-Restaurant στη Θεσσαλονίκη

Η Star Wine List καθοδηγεί τους λάτρεις του κρασιού στα καλύτερα wine bar και...

Θα το βρείτε στη μαγευτική ακτή Τρικόρφου και φιλοδοξεί να γίνει...

Η Elia θα το βρείτε στη μαγευτική ακτή Τρικόρφου και φιλοδοξεί να γίνει το...

Θεσσαλονίκη: Έρχεται το 1ο street festival με κρασιά και μεζέδες

Το Blé Vin, το εξειδικευμένο wine bar και prosciutteria δίπλα από το Blé,  εγκαινιάζει τη σειρά των οινογαστρονομικών...

Θεσσαλονίκη: Η μπουγάτσα έγινε από… λάθος παγωτό ξυλάκι και «ξεπουλάει»

Ο μάστορας ανοίγει με δεξιοτεχνία το φύλλο, βάζει το ένα πάνω από το άλλο...

Το Fatto a mano είναι η όαση δροσιάς, χρωμάτων και γεύσεων...

Έχετε δοκιμάσει ποτέ παγωτό ρακόμελο ή με φρέσκο ανθότυρο και θυμαρίσιο μέλι; Παγωτό με μαστίχα...

Οι γεύσεις του σε κάνουν να έρχεσαι ξανά και ξανά στο...

Ένας χώρος με παράδοση στις δημιουργίες με φρέσκα ψάρια. Με δοκιμασμένες συνταγές για πρωτότυπους...

τα πιο πρόσφατα