Το Σάββατο 24 Ιουνίου ο Σύλλογος Οσσαίων Η Αγία Κυράννα και το χωριό ολόκληρο υποδέχεται τον ερχομό του καλοκαιριού και την 24η Γιορτή Κερασιού και μάς περιμένει στην όμορφη και δροσερή Όσσα να απολαύσουμε ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με χορούς, τραγούδι και γλέντι για όλο τον κόσμο!

Το χωριό θα υποδεχτεί για άλλη μια φορά πλήθος Οσσαίων και επισκεπτών που θα τιμήσουν τις εκδηλώσεις και το χωριό. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, για την ασφάλεια των παιδιών και για την καλή εικόνα του οικισμού, ο Σύλλογος παρακαλεί θερμά τις ώρες των εκδηλώσεων οι Οσσαίοι να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους στα σπίτια τους και οι φίλοι επισκέπτες να παρκάρουν τα οχήματά τους στις εισόδους του οικισμού, προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια, ελευθερία κινήσεων και αποφυγή οχλήσεων.

Οι όποιοι μικροπωλητές, με απόφαση της Κοινότητας Όσσας, μπορούν να αναπτύξουν τα προϊόντα τους στον δρόμο μεταξύ παλαιού Δημαρχείου και πάρκου και σε καμία περίπτωση στον κεντρικό δρόμο και στην είσοδο της εκδήλωσης, με εξαίρεση τους χειροτέχνες-μέλη του συλλόγου μας που θα οριστεί εκ των προτέρων η θέση τους σε συνεννόηση με τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου.

Δράσεις Θέματα