Το Στόρι είναι οι άνθρωποί του. Και οι μουσικές του. Ένα στέκι που μπήκε στις ζωές μας ήσυχα και ταυτόχρονα καθοριστικά, θέλοντας να προσφέρει ένα μικρό αστικό καταφύγιο στην αγαπημένη γειτονιά της Ολύμπου.

Το στόρι ξέρει τι θέλει

Ο χώρος είναι φτιαγμένος με απλότητα και, ταυτόχρονα, έντονο χαρακτήρα. Εδώ δεν έρχεσαι για την πολυτελή διακόσμηση. Έρχεσαι για να συναντηθείς με τους φίλους σου, να απολαύσεις καφέδες, μπίρες και εξαιρετικά cocktails με ατελείωτες συζητήσεις, έρχεσαι να φιλοσοφήσεις και να γνωρίσεις ψαγμένα τυπάκια της Θεσσαλονίκης.

Εκτός από τον ατμοσφαιρικό του εσωτερικό χώρο, περιστοιχίζεται, τις ζεστές μέρες του χρόνου, από τραπεζάκια έξω, συμπληρώνοντας το urban σκηνικό. Τα φυτεμένα δέντρα και τα πολύχρωμα παρτέρια με τα λουλούδια δίνουν μια αίσθηση αυλής, που πολύ μας αρέσει.

Τα Events του «Στόρι»

Κάθε εβδομάδα γίνονται όμορφα events εδώ στο Στόρι. Από τα Στόρι-telling sessions του, που δίνουν τη χαρά στους μουσικόφιλους θαμώνες του να ακούσουν από την αρχή μέχρι το τέλος αγαπημένα βινύλια, μέχρι live, παρτάκια και θεματικές μουσικές βραδιές αφιερώματα σε σημαντικούς καλλιτέχνες.

Θα φάμε και θα πιούμε

Στο βινύλιο, μπορείς να έρθεις από το πρωί. Καφέδες και σπιτικά τσαγάκια θα σε ζεστάνουν ή θα σε δροσίσουν ανάλογα τη φάση σου. Οι μπίρες είναι πάντα παγωμένες, όπως πρέπει, και τα κοκτέϊλ που μας ετοιμάζει γίνονται λόγος να συρρέουν στα τραπέζια του παιδιά του κέντρου κάθε βράδυ. Μάλιστα, την cocktail list, την έχει επιμεληθεί mixologist, λαμβάνοντας υπόψη το χαρακτήρα του χώρου. Αλλά έχει και μενού! Σπιτικά γλυκά ημέρας όπως yogurt tarte και brownie swirl θα σας ενθουσιάσουν.

Ολύμπου 87
6937470005