Εμείς οι Θεσσαλονικείς έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τον καφέ. Είναι η καθημερινή μας ανάγκη, απόλαυση και πολυτέλεια!

Είτε γιατί το μάτι δεν ανοίγει πριν πιούμε την πρώτη γουλιά το πρωί, είτε γιατί τα coffee breaks μας είναι συχνά, είτε γιατί μας συντροφεύει super παγωμένος στην καλοκαιρινή μας βόλτα, είτε γιατί είναι ο παρτενέρ στις selfie μας και η καλύτερη αφορμή για να βρεθούμε με την παρέα μας!

Όποιος και αν είναι ο λόγος, το μόνο σίγουρο είναι ότι λατρεύουμε τον καφέ και θεωρούμε σημαντικό να τον γευτούμε ακριβώς όπως μας αρέσει. Γι’ αυτό και νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε μαζί σας, ότι βρήκαμε τον «ειδικό» στον καφέ! Σε κάθε επίσκεψή μας σε ένα κατάστημα Γρηγόρης, διαπιστώνουμε ότι… «είναι του καφέ», όπως είμαστε και εμείς!

Γιατί κάθε φορά, παρακολουθούμε το προσωπικό του να εκτελεί την ιεροτελεστία του καφέ με μαεστρία & μεράκι και κάθε φορά απολαμβάνουμε τον αγαπημένο μας καφέ ακριβώς  όπως μας αρέσει… και μάλιστα συνοδευμένο με το πιο ζεστό χαμόγελο.

Στον Γρηγόρη ο καφές περνάει από “κόσκινο”

Κυριολεκτικά όμως. Ο Γρηγόρης επιλέγει κόκκους από χώρες που φημίζονται για την ποιότητα του καφέ, με το ταξίδι να ξεκινάει σε φάρμες της Αφρικής & Κεντρικής & Νότιας Αμερικής. Ο επόμενος σταθμός είναι η συλλογή των καρπών από τα καφεόδεντρα και κατόπιν η διαλογή των πιο εκλεκτών κόκκων. Η μαγική αυτή διαδρομή, συνεχίζεται με τη διαδικασία καβουρδίσματος του καφέ, την οποία το εκπαιδευμένο και έμπειρο τμήμα ποιοτικού ελέγχου του Γρηγόρη, επιβλέπει προσεκτικά όλα τα στάδια.

Τέλος, το ταξίδι ολοκληρώνεται με την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού που εξασφαλίζει την ιδανική εκχύλιση του καφέ, όπως επίσης και του ιδανικού προσωπικού που τον παρασκευάζει καθημερινά. Γιατί… ο Barista του Γρηγόρη, είναι «ο άνθρωπος του καφέ»! Είναι αυτός που ξέρει ποιό από τα ξεχωριστά & μοναδικά χαρμάνια που μπορούμε να βρούμε αποκλειστικά στο Γρηγόρη, προτιμάμε περισσότερο, αλλά και πώς ακριβώς θέλουμε να το απολαύσουμε.

Το νέο χαρμάνι του Γρηγόρη κάνει στάση στον Αμαζόνιο

Στην τελευταία επίσκεψή μας στο κατάστημα Γρηγόρης της γειτονιά μας, δοκιμάσαμε το νέο χαρμάνι Yara Premium Arabica, που έρχεται από τη Βραζιλία, τη χώρα του Αμαζονίου. Όπως μας διηγήθηκε ο barista, το χαρμάνι αυτό συνοδεύεται από το μύθο της Yara, όπου η πανέμορφη βασίλισσα των νερών, σαγηνεύει τους άνδρες με τη φωνή της και συμβολίζει την ένωση του καφέ με το νερό, καθώς δίνει ζωή στο άρωμα και τη γεύση του. Το Yara Premium Arabica, πρόκειται για ένα εκλεκτό και πλούσιο χαρμάνι 100% Αrabica που μας ενθουσίασε, γι’ αυτό και το ξεχωρίσαμε και το ταυτίσαμε με το brand Γρηγόρης. Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Γρηγόρης και σε κάψουλα

Και… επειδή έχουμε «κολλήσει» με τα χαρμάνια του Γρηγόρη, θέλουμε να γίνουμε και εμείς baristi για να τα απολαμβάνουμε στο σπίτι ή στο γραφείο μας. Πλέον αυτό δεν είναι καθόλου δύσκολο, γιατί ο Γρηγόρης διαθέτει τα 3 χαρμάνια του σε κάψουλες αλουμινίου, για να… τα έχουμε του «χεριού μας» κάθε στιγμή!

Η Classic, η Arabica και η Decaf γεύση, έχουν τη δική τους θέση σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης και είναι συμβατές με τις οικιακές μηχανές καφέ της Nespresso, εξασφαλίζοντας άνεση, ευκολία και μέγιστη απόλαυση.

Όλα για τον καφέ

Όπως καταλάβατε, οι άνθρωποι στον Γρηγόρη «είναι του καφέ» και μας το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο! Γιατί… από την στιγμή που περνάμε το κατώφλι του μαγαζιού, ξέρουν πόσο σημαντικός είναι ο καφές μας για εμάς, γι’ αυτό και εμείς στα καταστήματά του, τον ευχαριστιόμαστε, όσο ποτέ!

Επισκεφθείτε και εσείς ένα από τα παρακάτω κατάστημα Γρηγόρης στη Θεσσαλονίκη και βιώστε μία μοναδική εμπειρία καφέ που θα σας μείνει αξέχαστη!

Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου 45

Μητροπόλεως 18

26ης Οκτωβρίου 16

Εγνατία με Αγ. Σοφίας 73

Αγγελάκη 35

Δωδεκανήσου 19

Μαρίνου Αντύπα (εντός Prakriker)

Μοναστηρίου 28 (Εντός Σ.Σ. Θες/νικης)

Αερολιμένας Θεσσαλονίκης External Area

Τέρμα Μοναστηρίου, Ελευθέριο Θεσσαλονίκης

Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 128, Πυλαία Θεσσαλονίκης

Αριστοτέλους 2, Εύοσμος Θεσσαλονίκης