Ένας νέος πρωτοποριακός χώρος φαγητού στην καρδιά της Ηλιούπολης!

Στο Δέντρο, μοναδικά εκλεκτά πιάτα φτιάχνονται για να απογειώσουν τον ουρανίσκο σας.  Μαγειρεμένα με αγάπη και μεράκι από προσεγμένα υλικά φτάνουν στο τραπέζι σας με σκοπό να σας εντυπωσιάσουν. Εδώ που οι παρέες συναντιούνται για να αφεθούν σε έναν γευστικό ταξίδι και σε κουβέντες που κυκλοφορούν με τα «γεια μας» να επαναλαμβάνονται.

Πέρα από τους γευστικούς πειρασμούς, «Στο δέντρο» έχεις επιπλέον την επιλογή να ανακαλύψεις τις δικές σου δυνατότητες στο ψήσιμο των κρεατικών σου, βάζοντας τον εαυτό σου σε θέση δημιουργού και ψήνοντας τα μόνος σου.

Εδώ η ποιότητα συναντά την καλή τιμή

Την επόμενη φορά που θα καθίσετε στα τραπέζια του με τον άνθρωπο σας ή την παρέα σας ετοιμαστείτε για έναν συνδυασμό που θα σας κάνει να γίνετε θαμώνες του. Γευτείτε βολιώτικους τσιπουρομεζέδες με τέσσερα πιάτα και τσίπουρο μόνο με 4,5 ευρώ.

Τέλος, οι μουσικές επιλογές με ζωντανά ελληνικά τραγούδια που δίνουν μια κεφάτη νότα στα βράδια σας και συντροφεύουν τις εξόδους σας με τον καλύτερο τρόπο αποτελούν έναν ακόμη λόγο για να το επισκεφθείτε.

Περιοχή 
Δυτικά

Διεύθυνση
Μακρυγιάννη 39 & Βούλγαρη 1, Άνω Ηλιούπολη

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης, οι ημέρες γιορτών, οι αργίες όπως επίσης και οι ημέρες των live.
20%