Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024, το Ανφάν Γκατέ in Guadeloupe ανοίγει την αυλή του στον εξωτερικό χώρο του Τελλόγλειου μουσείου, κάτω από τα δέντρα του πάρκου. Το ιδιαίτερο concept, εμπνευσμένο από την Καραϊβική και τη Γουαδελούπη, σ’ έναν χώρο – έκπληξη στη Θεσσαλονίκη, έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα σ’ αυτό που λέμε summer in the city.

Επιβιβαστείτε στο βανάκι

Με σήμα ένα βανάκι το Ανφαν Γκατέ, το bar-restaurant που βρίσκεται στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών, ξεκινά και πάλι το καλοκαιρινό του ταξίδι με προορισμό τη Γουαδελούπη. Μια αυλή στο πνεύμα και την άνεση της Καραϊβικής θα φιλοξενεί το νέο μενού αλλά και τη νέα cocktail list του Ανφάν Γκατέ σε συνδυασμό με καλή μουσική και πολλές θεματικές βραδιές και happenings.

Τα έντονα χρώματα και τα διακοσμητικά στοιχεία δίνουν την αίσθηση ότι βυθίζεσαι στα νερά της Καραϊβικής. Μια διαφορετική προσέγγιση που σε προσκαλεί να αποδράσεις, ξεκουράζοντας ταυτόχρονα το βλέμμα σου από το αυστηρό αστικό τοπίο.

Σ’ έναν τέτοιο χώρο απολαμβάνουμε τον καφέ μας, το δροσερό κρασί αλλά και την ανανεωμένη cocktail list. Φυσικά λείπουν και οι νόστιμες προτάσεις για να συνοδεύσουμε το κρασί μας ή για ολοκληρωμένο γεύμα, στις οποίες μας έχει συνηθίσει το Ανφάν Γκατέ. Το μενού με τα ελληνικά και μεσογειακά χαρακτηριστικά έχει ανανεωθεί με υλικά του καλοκαιριού αλλά και με προσθήκες που παραπέμπουν στα αρώματα της Καραϊβικής, που τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

Η αυλή του Ανφάν  Γκατέ μας ταξιδεύει από την πρώτη στιγμή και στοιχηματίζουμε ότι θα γίνει ο καλοκαιρινός σας προορισμός για αξέχαστες μέρες και νύχτες στην πόλη.

Το ΑνφάνΓκατέ με τις γεύσεις, τα κρασιά, τα cocktails αλλά και τις μουσικές του μας στέλνει στα νησιά της Καραϊβικής ενώ είμαστε απλά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγ. Δημητρίου 159Α
(Τελλόγλειο Ιδρύμα Τεχνών)

Τ: 2310247307

FACEBOOK: ΑνφανΓκατέ
INSTAGRAM: anfangate_in_guadeloupe

#SPRING IN THE CITY_ Events