Τα Χριστούγεννα κρύβουν τις δικιές τους απολαύσεις. Τις γεύσεις εκείνες που μας ταξιδεύουν μέσα στη θαλπωρή της εποχής που ξυπνούν μέσα μας τα πιο ευχάριστα συναισθήματα με μια ζεστή γουλιά. Πώς θα σου φαίνονταν αν μπορούσες να έχεις τα συναισθήματα αυτά καθημερινά, ευχάριστα και εύκολα μέσα από μια κάρτα; Τα Starbucks μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε το ιδανικό δώρο στους ανθρώπους που αγαπάμε και στον ίδιο μας τον εαυτό, βοηθώντας παράλληλα όσους έχουν ανάγκη.

Το δώρο που θα κάνει τους ανθρώπους σου να χαμογελάνε κάθε μέρα

Αν θέλεις η αγάπη να συντροφεύει τις καλύτερες στιγμές των ανθρώπων που έχεις δίπλα σου, τότε δεν έχεις παρά να αφήσεις ένα κομμάτι σου σε κάτι δικό τους. Κάνοντας τους δώρο την Prepaid κάρτα των Starbucks, γίνεσαι η αφορμή να χαμογελάνε όταν σε θυμούνται κάθε φορά που απολαμβάνουν τον καφέ τους εντελώς δωρεάν. Το πρωί, πριν πάνε στη δουλειά, στο διάλειμμα και στη βόλτα τους, θα είναι σα να είσαι πάντα μαζί τους. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να γεμίσεις την κάρτα με το ποσό που εσύ θέλεις και να τη δώσεις στους ανθρώπους σου για να κάνουν τις αγορές ροφημάτων ή αξεσουάρ καφέ.  Προσφέροντάς τους την κάρτα Starbucks, τους δίνεις τη δυνατότητα να απολαύσουν τα προνόμια του προγράμματος My Starbucks Rewards καθώς και μοναδικά προνόμια και δώρα από την πρώτη στιγμή!

Διαγωνισμός: Κέρδισε τη δική σου κάρτα Starbucks και απόλαυσε 5 δωρεάν ροφήματα

Τώρα, από τις 12 – 19 Δεκεμβρίου έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις μια κάρτα Starbucks και να απολαύσεις 5 ροφήματα της επιλογής σου δωρεάν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και η μαγική κάρτα των Starbucks θα γίνει δική σου, έτοιμη να σου προσφέρει τα πιο απολαυστικά ροφήματα της σεζόν. Κάθε γουλιά θα σε ταξιδέψει στην πιο γλυκιά ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, κάθε χρήση της κάρτας σου θα είναι μία ακόμη στιγμή που μετράει. Και αυτό γιατί τα Starbucks τυλίγουν την κάρτα σου με ένα συναίσθημα και μια κίνηση που σημαίνει πολλά. Αυτή της προσφοράς. Με κάθε συναλλαγή μέσω της κάρτας, τα Starbucks προσφέρουν πέντε λεπτά για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό των Νέων των Παιδικών Χωρίων SOS (Στέγη Νέων Αθήνας & Θεσσαλονίκης). Γιατί τα Χριστούγεννα είναι ωραία όταν είναι για όλους.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 12 –19 Δεκεμβρίου. 10 τυχεροί θα αποκτήσουν την κάρτα Starbucks Κάρτα με 5 δωρεάν ροφήματα σε όποιο μέγεθος επιθυμούν!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής:

Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.