Θέλεις να φτιάξεις στο σπίτι σου τον τέλειο καφέ; Ζητήσαμε από τον Coffee Master των Starbucks Στάθη Πάζα να μας δώσει χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για την παρασκευή του καφέ, όπως το κάνουν οι επαγγελματίες. Ακολούθησε τις οδηγίες του και απόλαυσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ στο σπίτι σου!

Πώς θα γίνω coffee expert στο σπίτι μου;

Δεν είναι δύσκολο να γίνεις coffee expert. Πρέπει να πιστέψεις ότι το έχεις και να ακολουθήσεις τις συμβουλές του Στάθη. Βέβαια για να πετύχει η «συνταγή» θα πρέπει να έχεις και τα σωστά υλικά. Και πρωτίστως, τον καφέ. Μάθε, λοιπόν, ότι στα Starbucks, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις από 11 διαφορετικές ποικιλίες καφέ (χαρμάνια και καφέδες μοναδικής προέλευσης), ο οποίος αλέθεται από τους baristas  επιτόπου, ώστε να απολαύσεις έναν μοναδικό καφέ Starbucks στο σπίτι ή το γραφείο, ανάλογα με τη μηχανή καφέ που διαθέτεις

Και πώς θα φτιάξω τον καφέ, αν δεν έχω τα σωστά εργαλεία;

Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία του καφέ εξαρτάται και από τη μηχανή ή στη συγκεκριμένη περίπτωση, την πρέσα μέσα από την οποία θα περάσει ο καφές. Ούτε αυτό θα πρέπει να σε ανησυχεί. Στα καταστήματα Starbucks βρίσκουμε και εξειδικευμένα προϊόντα παρασκευής καφέ για το σπίτι, όπως επίσης και μηχανές αλέσματος καφέ, κούπες για τον καφέ και το τσάι. Κάνε εσύ την αρχή, και οι Baristas και Coffee Masters των Starbucks βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σου για να μοιραστούν το πάθος και τις γνώσεις τους για τον καφέ μαζί σου καθώς και να σε συμβουλέψουν ώστε να πετύχεις τον τέλειο καφέ, όπως ακριβώς τον προτιμάς.