Η SKY express, η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία, επενδύει στην περαιτέρω επέκταση του δικτύου της στο εξωτερικό κι εγκαινιάζει τις απευθείας πτήσεις της προς τους τρεις νέους προορισμούς της Φρανκφούρτης, του Ντίσελντορφ και της Βαρσοβίας.

Έχοντας εντάξει ήδη από τον Οκτώβριο του 2023 το αεροδρόμιο του Μονάχου μεταξύ των προορισμών της, η SKY express εμπλουτίζει το πτητικό της πρόγραμμα προς τη Γερμανία προσθέτοντας σε αυτό το Διεθνές Αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης (FRA), που αποτελεί το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας και το τρίτο μεγαλύτερο στην Ευρώπη, καθώς και το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντίσελντορφ (DUS), τον τρίτο μεγαλύτερο αεροπορικό κόμβο της Γερμανίας.

Παράλληλα, η SKY express φέρνει ακόμα πιο κοντά την Αθήνα με τη βορειο-κεντρική Ευρώπη και την πρωτεύουσα της Πολωνίας με απευθείας πτήσεις προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαρσοβίας «Φρεντερίκ Σοπέν» (WAW).

Ήδη, οι κρατήσεις για τα νέα αυτά δρομολόγια είναι διαθέσιμες και οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν τα ταξίδια τους από τις 29/10/2023.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των νέων δρομολογίων:

  1. Αθήνα – Φρανκφούρτη:

– Συχνότητα: 6 φορές την εβδομάδα

– Ημέρες Πτήσεων: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή

  1. 2. Αθήνα – Ντίσελντορφ:

– Συχνότητα: 4 φορές την εβδομάδα

– Ημέρες Πτήσεων: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Κυριακή

  1. Αθήνα – Βαρσοβία:

– Συχνότητα: 5 φορές την εβδομάδα

– Ημέρες Πτήσεων: Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή

Η ένταξη των τριών νέων προορισμών της Φρανκφούρτης, του Ντίσελντορφ και της Βαρσοβίας ενισχύει τη δυναμική διεθνή πορεία της SKY express, η οποία πλέον ταξιδεύει με το νεότερο στόλο στην Ελλάδα σε 15 προορισμούς εξωτερικού, ενώ εξακολουθεί να διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού (34).

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεράσιμος Σκαλτσάς, Chief Commercial Director της SKY express: «Η επέκταση του πτητικού μας προγράμματος σε τρία πολύ στρατηγικά αεροδρόμια της Ευρώπης επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας να δημιουργούμε ακόμα περισσότερες ευκαιρίες συνδεσιμότητας για τη χώρα εξυπηρετώντας όλο το χρόνο το επιβατικό μας κοινό με τους πιο ανταγωνιστικούς όρους. Η προσθήκη των τριών νέων προορισμών της Φρανκφούρτης, του Ντίσελντορφ και της Βαρσοβίας δίνει περαιτέρω ώθηση για την υλοποίηση του μακρόπνοου πλάνου μας.»

Σημειώνεται ότι, τα δεδομένα της στιβαρής οργανικής ανάπτυξης της SKY express προδιαγράφουν μία ανοδική πορεία για το 2023 και η πρόβλεψη αποτυπώνεται σε:

  • 54,000 πτήσεις
  • 4,400,000 επιβάτες
  • Περισσότεροι από 65 προορισμοί
  • 360 εκ. εκτιμώμενα έσοδα