Οι Κινηματογραφικές Νυχτερίδες (*Οι Κινηματογραφικές Νυχτερίδες είναι η κινηματογραφική ομάδα του Τμήματος Κινηματογράφου του Α.Π.Θ.) επιστρέφουν με μια προβολή ΚΌΛΑΦΟ. Το ζητήσατε και θα το λάβετε. Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στην Ικονίου 1, ραντεβού για την πολυαναμενόμενη Anti-valetines προβολή, με μεγάλου μήκους (δεν θα μπορούσε να είναι άλλη) το «Μόλις Χώρισα» και μικρού μήκους το «The Windshield wiper».

The Windshield wiper (2021, 15″)

«Τι είναι η αγάπη;», η ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους «Ο Υαλοκαθαριστήρας» του 2021 ρωτάει αυτήν ακριβώς την ερώτηση στο κοινό· Μας δείχνει τα πολλά της πρόσωπα. Με δημιουργό τον Alberto Mielgo, τον άντρα υπεύθυνο για την καλλιτεχνική επιμέλεια για ταινίες όπως το «Spider-Man: Into the Spider-Verse», μας φέρνει αυτό το πανέμορφο 2D & 3D υποψήφιο αλλά και βραβευμένο με Όσκαρ φιλμ σε μια όμορφη και υπέροχα μοναδική συσκευασία.

Μόλις Χώρισα (2008, 89″)

Βασισμένο σε θεατρικό έργο του ’90, η ταινία «Μόλις χώρισα» σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, η Ζέτα Μακρυπούλια στον ρόλο της Ηλέκτρας μαθαίνει, παρά την προσπάθεια των φίλων της να μην, στην ημέρα των γενεθλίων της πως το χρόνια αγόρι της, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, θέλει να χωρίσουν.
Μετά από τον χωρισμό και σε αντιβαλεντινιακό πνεύμα θα ακουλουθήσει ΠΑ ΡΤΑ ΡΑ με 2000’ς ποπ μουσικάρες από την αγαπημένη μας Έλλη!
Dresscode: κηδεία του/ης πρώην
info
Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024 στις 23:00
Ικονίου 1