Μεθυστικός καπνός, «ρογχασμοί» της συσκευής και βουτιά σε σκέψεις ενδόμυχες. Ο ναργιλές. Ο ναργιλές προέρχεται από την περιοχή της σημερινής βορειοδυτικής Ινδίας και του Πακιστάν και μετρά χιλιετίες ιστορίας. Το όνομά του το πήρε από την περσική λέξη «ναργκιούλ» (σ.σ. είδος ινδικής καρύδας) από την οποία κατασκευαζόταν, στην αρχή, πριν χρησιμοποιηθεί αργότερα η γυάλινη σφαίρα.

Σήμερα, από εναλλακτική διασκέδαση ή διασκέδαση για λίγους, γίνεται το απόλυτο τρέντ της εποχής και μπορείς εύκολα να τον απολαύσεις σχεδόν παντού. Ωστόσο, πάντα ψάχνουμε να γευτούμε εκείνους τους ναργιλέδες, τους εκλεκτούς, που ακούμε σε ιστορίες αλλοτινές και διαβάζουμε σε κείμενα. Η εταιρεία Shisha art, που έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη, θα σου προσφέρει εκείνους τους ναργιλέδες, με γεύσεις που θα σε ταξιδέψουν νοητά στους ονειρικούς τόπους της ανατολής.

Γράφει η Λυδία Κοκκινά

Η εν λόγω εταιρεία διαθέτει και store, όπου μπορείς να αγοράσεις τόσο τον ναργιλέ όσο και τον εξοπλισμό του, αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να δημιουργήσει τους πιο γευστικούς ναργιλέδες. Στόχος τους είναι, οι επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας να προσφέρουν μια premium εμπειρία στους πελάτες τους μέσα από «νέα» μοντέλα ναργιλέ και την μοναδική δυνατότητα του Shisha Art.

Shishalove Store By Shisha Art

Το Store της Shisha Art θα το βρεις στην Κωνσταντινουπόλεως 11 και είναι έτοιμο να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς του είδους. Διαθέτει ποικιλία σε μάρκες ναργιλέδων, όπως Wookah, Steamulation, Kaya, Hydrex και Octopuz, καθώς και όλο τον εξοπλισμό τους, όπως κάρβουνα πρώτης ποιότητας, τσιμπίδες, kaloud, πήλινα, βούρτσες καθαρίσματος, εστίες, mouthpieces και πολλά ακόμα.

Οι τιμές τους, σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν, είναι πολύ προσιτές και να ξέρεις πως με την αγορά κάθε ναργιλέ σού επιφυλάσσουν και δώρο έκπληξη. Επίσης, γίνονται και πολύ οικονομικές επαγγελματικές προσφορές, κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους. Σύντομα, θα μπορείς να κάνεις της αγορές σου μέσα από το πολύ ενημερωμένο e-shop τους.

Το φιλικό προσωπικό τους είναι πάντα στη διάθεσή σου, για να σε βοηθήσει και να σου προτείνει τον ναργιλέ εκείνον, που συμβαδίζει με τις δικές σου προτιμήσεις. Σε περιμένουν Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο από τις 12:00 έως τις 18:00 και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 20:00.

Στη σελίδα τους στο facebook θα ενημερώνεσαι για όλα όσα σε αφορούν.

Η Shisha Art και το προσωπικό της θα σου προσφέρουν ναργιλέ στην πιο νόστιμη εκδοχή του

Η εταιρεία Shisha Art ιδρύθηκε το 2017 και το Veranda Refresh Your Feelings ήταν ο πρώτος χώρος που φιλοξένησε την προσπάθειά τους, να γνωρίσει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης την μοναδική εμπειρία του ναργιλέ.

Πλέον, οι χώροι στους οποίους η Shisha Art και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της προσφέρουν ναργιλέ έχουν αυξηθεί. Ανάμεσά τους τα πιο δυνατά ονόματα της νυχτερινής ζωής της Θεσσαλονίκης. Για όλο τον χειμώνα, στη Θεσσαλονίκη, θα τους βρεις στο Veranda Refresh Your Feelings, Calderon coffee and more, Piccadilly, Elli’s, Maya, Jollity All Day Experience και Shelter. Βέβαια, η λίστα κάθε χρόνο μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Τους καλοκαιρινούς μήνες έγιναν συνεργασίες με τα πιο δημοφιλή beach bars και bar-clubs της Χαλκιδικής, Κατερίνης, Ρόδου και Σαντορίνης. Μαγιώ, Talgo, Μόλος, Umbrellas, Zattero seaside bar, Άνεμος, Waves, Elia, Versus, Gold Club, Le Moon, Kartell, Stavento blue bar, Seaside by notos, Cavo Tagoo, Enigma, Akanthus, Macao, Kalami, Arohes. Αλλά και με το Matute, το Whope και το Hayatt, της Θεσσαλονίκης.

Η εταιρεία διαθέτει το κατάλληλο προσωπικό και εξοπλισμό, για να έρθει σαν guest σε events, σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.

Τι θα βρεις στο menu τους

Σχετικά με το menu τους, μπορείς να επιλέξεις ναργιλέ από τρεις διαφορετικές κατηγορίες. Την Urban, την Elegant και τα Elite Cocktails. Η διαφορά στην κάθε κατηγορία έγκειται στην ποιότητα των αρωμάτων και στην τιμή. Για ό,τι extra προσθέσεις στον ναργιλέ σου θα χρεώνεται επιπλέον, αλλά σε πολύ καλές τιμές.

Εμείς δοκιμάσαμε το μοναδικό και άκρως εντυπωσιακό «La Casa de Papel», με exotic fruits και tequila sunrise, το «Pablo Escobar», με black και red fruits, vodka και grenadine και το «Sweet Marvel», με coffee beans, baileys και espresso coffee. Με αυτούς τους ναργιλέδες που μας πρόσφεραν ανέβασαν τα στάνταρντς πολύ ψηλά. Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Η Shisha Art είναι η εταιρεία που προσφέρει ναργιλέδες στις καλύτερες τιμές τις αγοράς, ποικιλία σε μεθυστικά αρώματα καπνού και έμπειρο προσωπικό, με τεχνογνωσία στην περίπλοκη αυτή τέχνη. Επιπλέον, είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι των παρακάτω εταιρειών: Kaya, Hydrex, Wookah. Μόλις τους δοκιμάσεις δεν θα τους αλλάζεις με κανέναν.