Οι πολυχώροι ομορφιάς του ομίλου Sede εδρεύουν σε πέντε από τις πιο κεντρικές και πολυσύχναστες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Στον Εύοσμο, στην Τούμπα, στην Καλαμαριά, στην Καραμανλή (περιοχή Μαρτίου) και στο ιστορικό κέντρο της πόλης, στην Αγίας Σοφίας. Η δημοφιλία που απέκτησε από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του το πρώτο κατάστημα αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη για να αναπτυχθούν και τα υπόλοιπα σε όλη την πόλη, ώστε να μην στερηθεί κανένας την περιποίηση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει το έμπειρο προσωπικό τους.

Το όραμα του προσωπικού και της διοίκησης του ομίλου Sede είναι να φροντίσουν όχι μόνο να είστε, αλλά και να αισθάνεστε όμορφες σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας. Με γνώμονα την υπευθυνότητα και την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα, στα καταστήματα Sede σάς περιμένουν καταρτισμένοι ειδικοί εφαρμογών κομμωτικής, ονυχοπλαστικής και αισθητικής, για να επιμεληθούν την εμφάνιση σας. Πάρτε, λοιπόν, ένα ρεπό από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και αφεθείτε επάνω τους για να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Τα καταστήματα του ομίλου Sede εστιάζουν σε 3 βασικούς τομείς

Δεν είναι τυχαίο που τα καταστήματα Sede πρωτοστατούν στον χώρο της ομορφιάς και το μυστικό τους είναι ότι εστιάζουν σε 3 βασικούς τομείς:

  • Στο όμορφο και φιλικό περιβάλλον
  • Στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο σάς περιποιείται με επώνυμα προϊόντα
  • Στις προσιτές τιμές

Στα καταστήματά τους προσφέρουν ποικιλία υπηρεσιών

Σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες μικρών και μεγάλων, με προσωπικό που παρακολουθεί καθημερινά τις τελευταίες τάσεις της μόδας και είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί σε όλες τις προκλήσεις, προσφέροντας μία σειρά από υψηλές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, προσφέρουν υπηρεσίες κομμωτηρίου, αλλά και εξειδικευμένες τεχνικές, όπως η nanotec για εφαρμογή της κερατίνης, μασάζ, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ονυχοπλαστικής, όπως μανικιούρ και πεντικιούρ, θεραπείες προσώπου και σώματος, αποτριχώσεις, μεσοθεραπεία και μακιγιάζ. Επιπλέον, εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές για βλεφαρίδες και φρύδια (tattoo 6D). Και αν ετοιμάζεστε για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής σας, ο όμιλος Sede θα σας προσφέρει τα πιο όμορφα νυφικά πακέτα και φυσικά στις καλύτερες τιμές.

Αποκτήστε τα επαγγελματικά προϊόντα τους μέσω E-shop 

Ένας ακόμη λόγος που τους επιλέγουμε είναι η άμεση αγορά των επαγγελματικών προϊόντων που χρησιμοποιούν μέσω του πολύ ενημερωμένου e-shop που βρίσκεται στο site τους. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να επιλέξετε όποιο είδος επιθυμείτε εσείς και να το αγοράσετε κατευθείαν, δίχως να χρειαστεί να μετακινηθείτε από το σπίτι σας. Αντηλιακά, κοσμήματα, προϊόντα για μακιγιάζ, μαλλιά, πρόσωπο και σώμα είναι κάποια από αυτά που μπορείτε να προμηθευτείτε.

Εκπαιδευτείτε στην ακαδημία του ομίλου Sede

Η ακαδημία του ομίλου Sede δημιουργήθηκε για την εκπαίδευση των επαγγελματιών ομορφιάς, καθώς συνειδητοποίησαν την ανάγκη όχι μόνο για την μετεκπαίδευση των συνεργατών τους, αλλά την εξ ολοκλήρου εκμάθηση τεχνικών σε νέους και νέες που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα τους.

Επιλέξτε την εκπαίδευσή σας στην Sede Academy, καθώς θα σας προσφέρουν σπουδές με διεθνείς προδιαγραφές, για μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της ομορφιάς, καθώς και:

  • Ταχύρυθμα εντατικά καθημερινά τμήματα
  • Ολιγομελή τμήματα
  • Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε βασικές και εξειδικευμένες τεχνικές
  • Εκπαίδευση από επαγγελματίες καταξιωμένους στον χώρο
  • Επιπλέον, οι σπουδαστές τους απολαμβάνουν προνόμια όπως πρακτική σε κάποιο από τα καταστήματα, συμμετοχές σε Fashion Shows, φωτογραφίσεις, διαρκής εκπαίδευση σε διεθνή σεμινάρια, καθώς και υποτροφίες

Μην ξεχνάτε να ενημερώνεστε για τις προσφορές που τρέχουν συνεχώς, ώστε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες τους στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.

Ελάτε να τους γνωρίσετε από κοντά και θα καταλάβετε όλα αυτά που περιγράφουμε παραπάνω.

Διευθύνσεις
Γρ. Λαμπράκη 141, Τούμπα
T: 2310 900303

Μεγ. Αλεξάνδρου 66, Εύοσμος
T: 2310 574040

Μεταμορφώσεως 25, Καλαμαριά
T: 2310 450777

Κων. Καραμανλή 152, Μαρτίου
T: 2310 322333

Αγ. Σοφίας 40, Κέντρο
T: 2310 220227