Τραγούδια στοχαστικά, καυστικά, αγάπης, παρλάτες, κωμικά συναντιούνται με ιστορίες, βιώματα, πάθη, έρωτες και εμμονές, δίνοντας απάντηση στο μυστήριο του γιατί ο Ρένος δεν έχει  παντρευτεί ακόμα. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, η Μπάντα των Μποέμ, μαζί με την Αθηνά Ρούτση έρχονται στο ΜΥΛΟΣ Club, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Η σχέση του Ρένου με τη μουσική είναι βιωματική. Ξεκινάει σαν ψίθυρος, γίνεται σκοπός, σκίρτημα, φλερτ, νοσταλγία, όνειρο. Το κοινό γίνεται μια παρέα που ψάχνει τη μαγεία της βραδιάς. Ο Ρένος μεταμορφώνεται σε κινηματογραφικό ήρωα που τον σκηνοθετεί η νύχτα και η διάθεσή της.

Κάθε ταινία, κάθε τραγούδι μοιάζει με καρδιογράφημα. Στις μουσικές παραστάσεις του η σκηνή γίνεται σταυροδρόμι. Με μουσικές, ματιές και αισθήματα. Η σχέση του με τις νότες είναι αμφίδρομη. Στις ταινίες η μουσική είναι ο αφανής πρωταγωνιστής  κάθε πλάνου του. Στη σκηνή στάλες κινηματογραφικής βιογραφίας πλημμυρίζουν τα ρεφρέν του.

Η συναυλία του δεν έχει τραγούδια, αλλά ιστορίες ντυμένες με μελωδίες που δικαιώνονται και διεκδικούν την αλήθεια και την ελευθερία τους.

Οι μουσικές βραδιές του Ρένου στέκονται σαν σύννεφο πάνω από την πόλη και τη χρωματίζουν, της δίνουν παλμό, ρυθμό και ενέργεια να αντέξει την ιστορία της, να κερδίσει τα στοιχήματά της και να ξυπνήσει με όρεξη, διάθεση και νεανικό ένστικτο.

*Η παράσταση στο Μύλο πραγματοποιείται μία μέρα μετά την προβολή της ταινίας του, «No Budget Story” στο Υπόγειον est.2012 στο Ολύμπιον στα πλαίσια του «Movieing Underground by Jameson”, των προβολών σε υπόγεια της Θεσσαλονίκης που διοργανώνει το biscotto thessaloniki. Περισσότερα και συμμετοχές για την βραδιά προβολής θα βρείτε στο σχετικό άρθρο.

 

Μαζί του: η Μπάντα των Μποέμ με τους:

Αθηνά Ρούτση (τραγούδι)

Βαγγέλη Καλαμάρα (ντραμς)

Αιμίλιο Μπαριάμα (μπάσο)

Πάνο Ηλίου (κιθάρα)

Info

Μύλος Club
Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ώρα προσέλευσης: 21:30
Eίσοδος: 10€, φοιτητικό, ανέργων: 8€
Τηλέφωνο κρατήσεων καθήμενων: 2310.510081

Κερδίστε προσκλήσεις!
Τρίτη 6 Φεβρουαρίου

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για τη ζωντανή εμφάνιση του Ρένου Χαραλαμπίδη στο Club Mylos την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και τη Δευτέρα 5/2 στις 10:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 5 διπλές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Οι τυχεροί είναι οι εξής:

Χρήστος Καραβασίλης
Έφη Μπίζιου
Χρυσούλα Μηδιάτη
Ιωάννα Παύλου
Παρασκευή Σμέρνου

Οι νικητές δίνουν το όνομά τους στην είσοδο όπου θα υπάρχει guest list από το biscotto.gr.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία σε είσοδο, ποτό και φιάλη. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%