Μνήμες από τα παλιά ζωντανεύουν από σήμερα στην εμβληματική Αγορά Μοδιάνο, η οποία άνοιξε επίσημα τις πύλες της στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης. Πιο ανανεωμένη από ποτέ και λαμπερή υποδέχεται από νωρίς το πρωί το κοινό της.

Γράφει η Χριστίνα Μισιρλή

Φωτογραφίες: Νικηφόρος Ντέμπος

Η Αγορά Μοδιάνο επανασυστήνεται στους Θεσσαλονικείς χαράζοντας νέα πορεία, στην ιστορία της πόλης. Σχεδόν έναν αιώνα μετά το πρώτο της άνοιγμα, πολλά έχουν αλλάξει αλλά το όραμα και ο σκοπός παραμένει ίδιος. Ένα γαστρονομικό ταξίδι μόλις ξεκίνησε και πλήθος κόσμου κατέφθασε από νωρίς εκεί για να την επισκεφθεί κάνοντας την πρώτη του βόλτα και βγάζοντας φωτογραφίες.

Περίπου 32 καταστήματα είναι σε λειτουργία, ενώ το επόμενο διάστημα θα ανεβάσουν ρολά ακόμα περισσότερα. Οι καταστηματάρχες και το προσωπικό καλωσορίζουν τους επισκέπτες με το πιο ζεστό τους χαμόγελο, καθώς η χαρά για αυτό το νέο εγχείρημα είναι τεράστια.

Εντός της Αγοράς, ο κόσμος θα μπορεί να ψωνίσει, να πιει τον καφέ ή το ποτό του αλλά και να φάει στα εστιατόρια του πάνω ορόφου. Οι αναπαυτικοί καναπέδες και η προσεγμένη διακόσμηση συνθέτουν ένα αρμονικό σκηνικό για όλους.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Αγοράς Μοδιάνο: