Ό,τι διαβάσετε στις παρακάτω γραμμές, επιβεβαιώνονται σε έναν μεγάλο βαθμό αλλά δεν λογίζονται ως απολύτως βέβαια. Ωστόσο, όλοι εσείς που προτιμάτε να κυκλοφορείτε πλάι στο κύμα όπως σας γέννησε η μανούλα σας, συνεχίστε χωρίς φόβο και πάθος, οι πιθανότητες, έχουμε φροντίσει να είναι με το μέρος σας. Στην χώρα μας άλλωστε, ο γυμνισμός και η εφαρμογή του ή μη, είναι κάτι που παραμένει σχεδόν ακαθόριστο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την αναζήτηση σημείων όπου μπορείς να απολαύσεις «οικογενειακές φωτογραφίες» σαν κι αυτήν:

01. Καλαμίτσι

Οι ψίθυροι λένε για την «τρίτη παραλία»… Ο οικισμός του Καλαμιτσίου, στο δεύτερο πόδι, την αγαπημένη μας Σιθωνία, διαθέτει τρεις παραλίες.

Αυτή είναι η κεντρική παραλία. Που μάλλον δεν ευνοεί τους γυμνιστές. Απλώς, η φωτογραφία είναι θεαματική κι έπρεπε να μπει στο άρθρο.

Η παραλία των γυμνιστών βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του οικισμού και από την αριστερή πλευρά υπάρχει και πρόσβαση. Είναι πλάτους 150 μέτρων, είναι μικρή και χαριτωμένη λοιπόν, και για να φτάσετε σ’ αυτήν, θα πρέπει να περπατήσετε πάνω από τον λόφο στην αριστερή πλευρά της μεγάλης παραλίας. Το αυτοκίνητο σας μένει εκεί.

Αυτή είναι η παραλία των γυμνιστών στο Καλαμίτσι. Όσο ζουμ κι αν κάνετε, δεν φαίνεται τίποτα απολύτως. Το δοκιμάσαμε.

Ψιλή άμμος, γαλαζοπράσινα νερά και ερημική. Κατάλληλη για γυμνισμό λοιπόν.

02. Παραλία Τηγάνια

Τα «Τηγάνια» όσο εξωτικά κι αν μοιάζουν στην όψη τους, λέγεται πως προσφέρουν και μία επιλογή γυμνιστών στους μικρούς κολπίσκους τους. Αν κατορθώσεις και δεν χαθείς στους δαιδαλώδεις δρόμους που οδηγούν στα νερά των Τηγανιών της Σιθωνίας (ξανά δευτερο πόδι, προφανώς) θα μπορέσεις να απελευθερωθείς και από το μαγιό που τόσο σε βαραίνει…

03. Καβουρότρυπες

Στον χίπικο παράδεισο του δεύτερου ποδιού της Χαλκιδικής, τα πράγματα είναι ρευστά. Από προσωπική μαρτυρία, μπορώ να σας εξηγήσω πως αν θέλεις να πέσεις στο νερό χωρίς κάποιο σατανικό ύφασμα να εμποδίζει την ελευθερία σου, ναι, μπορείς να το κάνεις. Κάποιοι λοιπόν θα το κάνουν, κάποιοι όχι. Δεν θα εμποδίσει κανείς, κανέναν.

Οι Καβουρότρυπες είναι μια επιλογή για όσους υμνούν τον γυμνισμό, τον συμβολισμό του και όσα καλά προσφέρει.

04. Φήμες

Μια τελευταία αναφορά, γρήγορη και σύντομη. Έχουν καταγραφεί άτομα που ακολουθούν πιστά τον γυμνισμό να επιλέγουν το Κριαρίτσι, επίσης στο δεύτερο πόδι μας. Επίσης, κλείνοντας, θα προδώσουμε την ύπαρξη μας μυστικής παραλίας, που λέγεται πως προκρίνει τον γυμνισμό, κοντά στην Καλλικράτεια και τις απαρχές του πρώτου ποδιού. Σύντομα, θα επανέλθουμε με περισσότερες πληροφορίες.

Το απελπιστικά υπέροχο Κριαρίτσι…

Απολαύστε το σώμα σας μωρέ. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε!