Ένας παιδότοπος ιδιαίτερα προσεγμένος και καλαίσθητος, ο οποίος διαθέτει πολλά παιχνίδια και διοργανώνει δραστηριότητες για να περνάνε τα παιδιά ευχάριστα και επικοδομιτικά την ώρα τους.

Στην Playmania υπάρχουν παιχνίδια για όλες τις ηλικίες. Διαθέτουν φουσκωτή κατασκευή, τραμπολίνο, soft παιχνίδια για juniors, μπασκέτα, εστία ποδοσφαίρου, πινγκ πονγκ, επιτραπέζια παιχνίδια, τραπεζάκια παιχνιδιού και ζωγραφικής. Ο παιδότοπος είναι απόλυτα ασφαλής και εγκεκριμένος από τον ΕΛΟΤ.
Για τους γονείς και συνοδούς, υπάρχει μια άνετη και καλαίσθητη σάλα, όπου μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ή το ποτό τους, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν τα κανάλια της NOVA.
Η Playmania εδώ και 15 χρόνια διοργανώνει υπέροχα παιδικά πάρτι. Υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης θεματικών και εποχιακών πάρτι με ανάλογη διακόσμηση. Η ψυχαγωγία με επαγγελματία ανιματέρ περιλαμβάνει ομαδικά παιχνίδια, διαγωνισμούς, χορό και πολύ κέφι.
Στις σταθερές παροχές της Playmania περιλαμβάνεται η παρουσία ηρώων Mickey, Mini, Goofy, κλπ. που συνοδεύουν τα παιδιά στην τούρτα τους με μουσική και τραγούδι για το σβήσιμο των κεριών.
Ακολουθώντας τις νεές τάσεις παιχνιδιού και ψυχαγωγίας, αλλά και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη την δύσκολη οικονομική συγκυρία, πραγματοποιήσαν αλλαγές στο χώρο και την διαχείρισή του, δίνοντας τη δυνατότητα και για μικρά οικονομικά πάρτι, με στόχο να προσφέρουν στα παιδιά και εσάς, την ιδανική ψυχαγωγία σε προσιτές τιμές με συνέπεια, σεβασμό και ποιότητα.
Για πάρτι ξεχωριστά, παιχνιδιάρικα, θεματικά και οικονομικά!
Playmania, γιατί η διασκέδαση είναι σοβαρή υπόθεση…!
Ανοιχτά: Από τις 17:30

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Θεμιστοκλή Σοφούλη 72