Στο Plaisir Cafe – Patisserie στην Τριανδρία η καθημερινότητα γίνεται μια απολαυστική εμπειρία. Εδώ και ένα μήνα έχει ανακαινιστεί και μας καλεί να χαλαρώσουμε στο φωτεινό, φιλόξενο χώρο με τη γαλλική φινέτσα.

Plaisir reloaded

Η πρόσφατη ανακαίνιση έφερε νέα πνοή στην επιχείρηση. Η νέα φωτεινή παλέτα χρωμάτων  σε συνδυασμό με το λευκό ελληνικό μάρμαρο, το μέταλλο χρωματισμένο με υπόχρυση ματ βαφή, ένα ιδιαίτερο γαλάζιο στις επιφάνειες είναι τα νέα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, κάνοντας το σαλόνι του πιο φιλόξενο από ποτέ.

Μαζί με το χώρο ανανεώθηκε και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της παραγωγής, ο καφές! Έχει δοθεί έμφαση στην ποιότητα και στον τρόπο παρασκευής, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι ακόμη και οι πιο απαιτητικοί.

Πρωινό στο Plaisir Cafe – Patisserie

Ιδανική επιλογή για πρωινό με τη χειροποίητη μπουγάτσα να ξεχωρίζει, μαζί με τις απεριόριστες επιλογές σε πίτες, ζύμες και σφολιατοειδή τα οποία ξεφουρνίζονται καθημερινά φρέσκα και τραγανά από την κουζίνα του, αλλά τα αγαπημένα κουλούρια Θεσσαλονίκης, σε διάφορες εκδοχές. Καθημερινά επίσης ψήνεται επάνω σε πέτρα χειροποίητη πίτσα με φρέσκα ποιοτικά υλικά.

Εννοείται ότι τα γλυκά είναι θεσπέσια και συνοδεύουν άριστα τους καφέδες και τα ροφήματά σας.

Ενα ζαχαροπλαστείο που τα έχει όλα

Στο κομμάτι της ζαχαροπλαστικής, εδώ θα βρείτε όλη τη γκάμα σε γλυκά, σιροπιαστά, πάστες, τυλιχτά, παγωτά, βουτήματα και φυσικά τις πολύ ιδιαίτερες τούρτες. Φυσικά, δεν ξεχνάμε το προφιτερόλ και το μιλφέιγ που εδώ και χρόνια αποτελούν τη σημαία των καταστημάτων Plaisir χάρη στην ακαταμάχητη γεύση και ποιότητα.


Ανοιχτά
06:00 – 00:00
Περιοχή
Κέντρο
Διεύθυνση
Αγίου Δημητρίου 161

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή