Στο όμορφο στενό της Κομνηνών στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς εδώ και 1,5 χρόνο βρίσκεται η Pizza Pita Handmade, η οποία τα προηγούμενα τρία χρόνια στεγαζόταν στη Σβώλου αλλά από τον χειμώνα του 2021 πήρε «μεταγραφή» για ανατολικά. Το κατάστημα μπορεί να άλλαξε χώρο αλλά η ποιότητα μένει σταθερή και αξεπέραστη για όποιον ξέρει να αναγνωρίζει το καλό και το ποιοτικό φαγητό.

Στη Pizza Pita Handmade, η φιλοσοφία είναι απλή: καθαρές γεύσεις, φρέσκα υλικά, ζύμη μόνο χειροποίητη και ωρίμανσης 48 ωρών σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Όλα αυτά συνθέτουν το κλειδί της επιτυχίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οι άνθρωποι της Pizza Pita Handmade είναι περήφανοι για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούν. Η επιλογή τους γίνεται πολύ προσεκτικά, καθώς στοχεύουν στις «καθαρές» και απολαυστικές γεύσεις.

Η φιλοσοφία του καταστήματος είναι πίτσα στο χέρι αλλά αν είσαι τυχερός ίσως βρεις να καθίσεις στα λίγα τραπεζάκια που υπάρχουν στο εξωτερικό. Η ζύμη από το φρέσκο ζυμάρι και των υλικών είναι εθιστική. Και γι’αυτό το λόγο θα σου προτείνουμε τα καλύτερα που αξίζει να δοκιμάσεις και είμαστε σίγουροι ότι η γεύση θα σε ανταμείψει και με το παραπάνω.

Pizza Pita Handmade

Στον κατάλογο θα βρεις οικογενειακές πίτσες των 30 εκ. αλλά και γίγας που αγγίζουν τα 40 εκ. Καταλαβαίνεις ότι η απόλαυση είναι ατελείωτη. Θα βρεις τις απλές και τις premium, που η κάθε μία αξίζει για τον δικο της λόγο. Έχει να επιλέξεις ανάμεσα σε Pepperoni, Special, Carbonara, Prosciutto Roka & Prosciutto Fungo αλλά και πολλές ακόμα.

Αν ψάχνεις για κάτι ξεχωριστό τότε προτείνουμε να δοκιμάσεις τη Golden Margarita 24K με σάλτσα ντομάτας, βασιλικό, φρέσκια mozzarella και φύλλα χρυσού! Καλά διάβασες, είναι όντως κάτι μοναδικό. Μία άλλη πρόταση είναι η Double Tower. Εκεί έχεις να επιλέξεις δύο πίτσες που η μία είναι πάνω στην άλλη. Κυριολεκτικά πύργος… απόλαυσης.

Φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν και οι σκεπαστές πίτσες. Δοκίμασε αυτή με τα πέντε τυριά – καραμελωμένη αλλά και αυτή με καβουρμά 100% μοσχάρι. Οι ιδιοκτήτες ξέρουν πως να σε κάνουν να αφεθείς στην απόλαυση!

Το τελευταίο το αφήσαμε για το τέλος. Συγκέντρωσε την παρέα σου και περάστε από την Pizza Pita Handmade για να δοκιμάσετε το υπερτεράστιο πεϊνιρλί ενός μέτρου ή μία διαφορετική πρόταση που είναι το πεϊνιρλί μισού μέτρου με γύρο! Το μεγάλο πεϊνιρλί μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο στο κατάστημα, καθώς όπως είναι αυτονόητο, η μεταφορά του είναι αρκετά δύσκολη.

Χειροποίητη ζύμη 48 ωρών ωρίμανσης 

Το αλεύρι που χρησιμοποιείται σε όλες της ζύμες είναι Ζέα, κάτι που τους δίνει επιπλέον γεύση και νοστιμάδα, ενώ ψήνονται σε πέτρα. Οι άνθρωποι της Pizza Pita Handmade κάνουν αυτό που αγαπούν με πολλή όρεξη και μεράκι. Ζυμώνουν καθημερινά για να προσφέρουν ποιοτικές γεύσεις. Η σχέση ποιότητας και τιμής είναι καλή, αν σκεφτείς ότι χρησιμοποιούνται πρώτης τάξεως υλικά.

Φρέσκο ψωμί και super foods

Κατόπιν παραγγελίας τηλεφωνώντας στη Pizza Pita Handmade θα βρείτε φρέσκο χειροποίητο ψωμί αλλά και διάφορα super foods για ένα θρεπτικό και πλούσιο πρωινό. Συγκεκριμένα, θα βρείτε μπισκότα και κριτσίνια ζυμωμένα με χαρουπάλευρο, βρώμη χωρίς γλουτένη και λευκό κρασί για επιπλέον γεύση. Είναι τα κατάλληλα σνακ με θρεπτικές ουσίες και πλούσια σε βιταμίνες.

Μπορείτε να κάνετε κι εσείς την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μέσω του pizzapita.gr ή να καλέσετε στο 2315009252. Μέσα από την ιστοσελίδα μπορείς να εποφεληθείς από τις μοναδικές προσφορές.

Pizza Pita | Πολυμέσα

Facebook: Pizza Pita Handmade
Instagram: pizzapita_

Περιοχή
Κομνηνών 39, Πεζόδρομος Καλαμαριά
Τ. 2315009252

Ωράριο
Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΑ
Τρίτη με Κυριακή 17:00 – 01:00